SYMPHONIC JUNCTION: Chansons Magnifiques

zaterdag 2 februari 2019 2019

EEN DATE IN HET PAARD

Philippe Elan, een van de grote chansonniers in ons land en bekroond met een Edison, brengt samen met het Residentie Orkest een warmbloedige, romantische en swingende avond. Laat je overrompelen door de onvergetelijke chansons van Edith Piaf, Charles Aznavour, Jacques Brel en Ramses Shaffy. Reserveer dus snel voor een romantische date in het Paard.

 

 

 

 

archief
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:15
Nieuwsbrief

De 58-jarige vertolker van het chanson, de Franse Philippe Elan is een veelvuldig bekroonde artiest: zo won hij de Nederlandse Chansonconcours en mocht hij een Edison in ontvangst nemen. Al zo’n dertig jaar is hij in Nederland, en nog altijd maakt hij diepe indruk met zijn voorstellingen: “Hij gooit de ramen van zijn hart open en zingt vol galmende bravoure,” aldus Volkskrant in een viersterrensrecensie.

Let op dit is een concert met staanplaatsen!

Paard is een poppodium, hetgeen betekent dat de zaal geen zitplaatsen maar staanplaatsen heeft. Alleen voor mensen die slecht ter been zijn kunnen we een uitzondering maken. Indien u voor een zitplaats in aanmerking wil komen, kunt u tot 48 uur voor aanvang van het betreffende concert uw wens kenbaar maken via [email protected]. Geef in de mail duidelijk aan onder welke naam u de zitplaats(en) wil reserveren en voor welke editie van Symphonic Junction. Let op: er zijn een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar.

“ ‘Intiem chansonnier zingt Nederland weer bij’ “

NRC HANDELSBLAD