donderdag 2 november 2017

Symphonic Junction: Buster Keaton’s ‘The General’

Het was de film waar hij zelf het meest trots op was: Buster Keatons legendarische The General uit 1926. De grootmeester van de stomme film deed zelf de adembenemende stunts in wat destijds de duurste productie ooit was. Deze iconische film met fantastische soundtrack van Carl Davis móet je één keer met livemuziek hebben meegemaakt.

De komische stomme film The General van Buster Keaton speelt zich af tijdens de Amerikaanse burgeroorlog. Met behulp van stoomlocomotief The General redt de komiek het leger van Tennessee en verovert hij het hart van zijn grote liefde. Tegenwoordig wordt de film als een van de beste ter wereld gezien.

Koop tickets
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:15

Let op dit is een concert met staanplaatsen!
Paard is een poppodium, hetgeen betekent dat de zaal geen zitplaatsen maar staanplaatsen heeft. Alleen voor mensen die slecht ter been zijn kunnen we een uitzondering maken. Indien u voor een zitplaats in aanmerking wil komen, kunt u tot 48 uur voor aanvang van het betreffende concert uw wens kenbaar maken via info@paard.nl. Geef in de mail duidelijk aan onder welke naam u de zitplaats(en) wil reserveren en voor welke editie van Symphonic Junction. Let op: er zijn een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar.

This thoroughly entertaining classic is ranked among film historians as one of the greatest comedies ever -- perhaps one of the best films ever made, simple as that.

Common Sense Media

OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.