vrijdag 2 oktober 2020

SUZAN & FREEK [afgelast]

Deze show hebben we helaas moeten aflasten vanwege de Corona maatregelen. Ticketkopers ontvangen binnenkort een mail.   Meer informatie over je tickets, tegoeden en verplaatsingen kun je hier vinden.

 

Debuutsingle Als Het Avond Is verandert alles voor Suzan & Freek. Waar het voorheen de covers waren die de harten van Nederland wisten te veroveren, zijn het nu de eigen nummers die dat doen. Als Het Avond Is stijgt naar de nummer 1 positie in de Top 40 en is inmiddels een ware Nederpopklassieker. Ook de tweede single, Blauwe Dag, van Suzan en Freek wordt warm ontvangen door het publiek. Het nummer staat al weken in de Nederlandse hitparade. Ondertussen is er niet stil gezeten en komt er een debuut album Gedeeld Door Ons aan. Tien eigen liedjes, inclusief Als Het Avond is & Blauwe Dag. Ze hebben er het afgelopen jaar keihard aan gewerkt en kunnen niet wachten om het album in PAARD te spelen.

hitsNederlandssinger-songwriter
Archief
  • € 17,00
  • € 17,00
  • € 19,50
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

#couplegoals: het verhaal van het muzikale duo Suzan & Freek is net een sprookje. Het tweetal vond elkaar op de middelbare school, waar tijdens de muziekles hun gedeelde passie voor muziek uitmondde in liefde. Muziek is een hobby die meer en meer tijd in beslag neemt voor deze lovebirds. Het duurt niet lang voordat deze ‘Koning en Koningin van de covers’ steeds meer gevraagd worden. Optredens in de Achterhoek tot in de Randstad, maar ook van RTL Late Night tot Topsong bij NPO 2 volgen. Op Facebook worden al de nodige covers gedeeld onder de noemer ‘De Minuut’. Dit brengt het liefdesduo veel succes. Na de cover van The Chainsmokers ‘Don’t Let Me Down’ kwam het definitieve duwtje omhoog, The Chainsmokers waren zo onder de indruk en deelden deze cover via hun social media. Na uitverkochte clubtours en festivals als Paaspop, Sziget in Boedapest, Concert at Sea, Tuckerville en Bierpop brachten ze in november 2018 hun aller eerste eigen single uit: ‘Als Het Avond Is’. Hierna volgt de hit ‘Blauwe Dag’ en het debuut album ‘Gedeeld Door Ons’.

Uitverkocht, wat nu?!
Wil je toch naar een uitverkocht evenement, let dan goed op. Koop geen kaarten van aanbieders op Marktplaats of via Facebook die sinds kort tickets aanbieden. Google namen van mensen die al vaker tickets aanbieden en kijk of er meldingen zijn van fraude.

Er zijn tussenbedrijven die hun uiterste best doen om de tweedehandse markt veilig te laten lopen, maar helaas kunnen die ook geen 100% garantie bieden. Denk hierbij aan aan ticketswap.nl (max 20% bovenop de prijs). Ben je zelf verhinderd en wil je je ticket verkopen, kun je dit ook het beste doen via Ticketswap.

Kijk voor meer informatie over dit onderwerp op www.weetwaarjekoopt.nl.