dinsdag 2 april 2019

STEVE FISTER BAND

Gitaarheld Steve Fister komt samen met zijn band naar Den Haag. Fister speelde eerder al met grootheden als Ozzy Osborne, Steppenwolf en Lita Ford, en ging heel de wereld over in het voorprogramma van Poison, Yngwie Malmsteen en Bon Jovi. Met zijn eigen formatie mengt Fister het feilloze gevoel voor melodie van The Beatles met een onmiskenbaar 70’s hard-rockgevoel waarbij de hoge adrenaline levels zeker niet geschuwd worden.

Zulke ambitie vraagt natuurlijk om muzikanten van niveau, en die heeft Fister zeker weten om zich heen verzameld! De Steve Fister Band speelt al ruim dertien jaar samen en is uitgegroeid tot een geoliede rockformatie, bestaande uit bas-held Barend Courbois (Blind Guardianen Michael Lee Firkins Band) en het Braziliaanse drumwonder Sandro Feliciano ( van o.a. George Clinton en Lauryn Hill).

rock
Archief
  • € 15,00
  • € 17,50
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Ook het voorprogramma van deze avond mag er wezen. Join The Wolf Pack is een power-rockband uit Alphen aan den Rijn die is opgezet door Roland Brons, bekend van The Wild Romance (oud-bandleden van Herman Brood). Join The Wolf Pack is zeker geen coverband, hoewel er natuurlijk wel een aantal bekende nummers voorbij komen in de shows, waarbij Herman Brood zeker niet vergeten wordt; integendeel!

“Steve Fister combineert de gitaar-sound van Jeff Beck met een bluesy jaren '70 hardrock gevoel, geaccentueerd met het melodieuze van the Beatles.”

Nightwatcher’s House Of Rock

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur