vrijdag 14 september 2018 8365

Fluister presents: SOPHIE HUTCHINGS

Muriël Bostdorp

Het liefdesverhaal tussen de Australische pianiste/componiste Sophie Hutchings en de piano begon redelijk onzichtbaar. Als klein meisje sloop ze weg om alleen op de piano te kunnen spelen. Ze speelde zachtjes. Bijna stiekem. Later werd het haar handelsmerk. De altijd bescheiden Sophie was nooit van plan om live te spelen, tot haar debuut album ‘Becalmed’ uit kwam, en het publiek al was gevallen voor haar prachtige pianoklanken.

Archief
  • € 12,50
  • € 15,00
  • Kleine zaal met zitplaatsen
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 3,00 servicekosten

Ze werd genomineerd voor the Australian Music Prize en stond in de top vijf van beste live-instrumentalisten voor de National Live Music Awards. The Guardian omschrijft haar muziek als  aangrijpend, krachtig en melodieus, zonder de intimiteit te verliezen. Andere media schreven dat het ronduit verbazingwekkend is hoe ongegeneerd oprecht de pianiste is. Altijd met een gevoel voor schoonheid. Het gaat ongetwijfeld prachtig worden om te zien hoe moeiteloos deze muzikante piano speelt, en op 24 september schittert ze in onze intieme Kleine Zaal!

Muriël Bostdorp
Van alle instrumenten die Muriël speelt is de piano één van haar favorieten. Haar dromerige liedjes nemen je zo mee naar de groene bossen en idyllische bergdorpjes. Het melancholische gevoel heeft ze goed weten vast te houden op haar debuutplaat ‘See’. op 14 september warmt ze de Kleine Zaal op voor Sophie Hutchings.

Fluister x Paard:  
Fluister is een initiatief voor intense luistermuziek.  

PAARD over Fluister presents: SOPHIE HUTCHINGS

Als opvolger van onze legendarische serie ‘Daydreaming’, waarmee we onder meer Nils Frahm, Dustin o’Halloran, Hauschka en Johann Johannsson naar het Paard brachten beginnen we in 2018 een samenwerking met Fluister met als eerste gast de Australische pianiste Sophie Hutchings. Sfeervolle neoklassieke klanken met soundtrack-kwaliteiten. Henk Koolen,
Paard - Programmeur
Writing instrumental music is a way of me expressing something that resonates deep within without having to form words

-Sophie Hutchings