vrijdag 1 oktober & zaterdag 2 oktober

SNIESTER FESTIVAL 2021

SNIESTER DOOR NAAR 2021 – TICKET BLIJFT GELDIG

Sniester is in 2 dagen meer dan 70 bands meemaken op originele locaties in het Haagse Popdistrict, het muzikale hart van de stad. Van opkomend tot gevestigd, lokaal tot internationaal en van elektronische indie tot scheurende gitaren. Na het muzikale vacuüm van 2020 gaat Sniester 2021 dan eindelijk echt gebeuren op vrijdag 1 en zaterdag 2 oktober.

Sniester door naar 2021
Je ticket (van 2020) verhuist uiteraard mee en blijft geldig. Alle ticketkopers hebben mail ontvangen. Voor vragen kun je mailen naar [email protected] Voor iedereen die al sinds de plaag aan zijn ticket vasthoudt, DANK. Jij houdt van muziek. 1 & 2 oktober gaat er een bierovergoten rode loper voor je uit.

Goed nieuws: een hele bats namen vorig jaar zo ruw uit onze voorpret ontrukt komt alsnog VLAMMEN. En er is nog veel meer fraais in aantocht.
DOOL
The Homesick
Bongloard
Paceshifters
Splinter
Burnout Boys
TOUSCH
Niko
Kulou
Paracetamøl
FuckFuckFuck
Black Leather Jacket
Wodan Boys
Personal Trainer
Robbing Banks
LIFE
Speedmobile
Saint Agnes
Gaffa Tape Sandy
Ramkot
Tusky
Pip Blom
The Haunted Youth
Kids With Buns
DIRK
Haggard Cat
Magnetic Spaceman
The Indien
SØWT
Hang Youth
Kiloknallers
High Hi
Sindicato Sonico
Inbranders
Steckerneck

alternatiefgothicpostpunkpunkrockFestival
Koop festival tickets
  • € 30,00
  • Popdistrict: Paard, Grote Markt en meer
  • 16:00
  • 16:00

*incl € 2,50 servicekosten

Op zondag 3 oktober  is het in 2021 als vanouds weer rock ’n roll voor de kleintjes tijdens Sniester Junior.

Een festivalticket is beide dagen geldig, kost slechts €30,- (inclusief kosten) Dagkaarten worden, mits nog beschikbaar, alleen verkocht op vrijdag en zaterdag aan de kassa van PAARD.

SNIESTER
Stadsfestival Sniester begon in 2013 als droomproject van een paar bevriende Haagse programmeurs met het doel om alleen acts met een onversneden rauwe energie die elke bezoeker hard in het gezicht/hart/de onderbuik raakt. Vandaag is Sniester is hét Haagse muziekfestival voor alles wat rockt, ongeacht genre.

LOCATIES
De podia vind je verspreid door de stad. Van PAARD en De Zwarte Ruiter tot koffietentjes, galleries, theateres, kelders en foyers. Sniester biedt een grootschalig programma op intieme locaties.

 

We werden overrompeld door de diversiteit. Zoveel te zien, zoveel te beleven. Sniester is een soort kermis voor muziekliefhebbers vol kleurtjes, lichtjes, geluiden plus veel eten en drinken. Het leven is goed op Sniester!

The Daily Indie