vrijdag 1 oktober & zaterdag 2 oktober

SNIESTER FESTIVAL 2021

SNIESTER DOOR NAAR 2021 – TICKET BLIJFT GELDIG

Sniester, het Haagse muziekfestival voor alles wat rockt schuurt en rammelt, wacht de shitstorm iets langer af. Eind mei wordt eind van de zomer: het festival gaat door op vrijdag 1 & zaterdag 2 oktober 2021.

Optimisme kent zijn grenzen. En als die grens is bereikt, heb je meer aan de harde liefde van het realisme. Deze lente zien wij nog geen ouderwets gezellige muziekfestivals gebeuren. Maar de herfst van 2021: dat is een ander verhaal. We zetten vol in op een festival zoals een festival hoort te zijn: zweterig en plakkerig, in levende lijve. Dan maar iets langer wachten.

Je ticket verhuist uiteraard mee. En als jullie net zo concert-uitgehongerd zijn als wij, kun je je ondanks de bizarre tijdlijn nu al verheugen op wat er komen gaat. Doel is om zo veel mogelijk acts van de 2020 spookline-up alsnog in actie te zien op 1 & 2 oktober 2021.

Voor alle vragen, verwijzen we je naar [email protected]

alternatiefgothicpostpunkpunkrockFestival
Koop festival tickets
  • Popdistrict: Paard, Grote Markt en meer
  • 16:00
  • 16:00

We hopen jullie allemaal te zien op Sniester 2021. Onder het genot van zo veel mogelijk acts uit de spookline-up die we deze zomer zo graag hadden willen zien:

THE TOY DOLLS (UK) / DOOL / SHOW ME THE BODY (USA) / BAMBARA (UK) / SPORTS TEAM (UK) / THE SWEET RELEASE OF DEATH / THE HOMESICK / SAINT AGNES (UK) / HEAVY LUNGS (UK) / GAFFA TAPE SANDY (UK) / LIFE (UK) / PARACETAMØL / 45ACIDBABIES / SPLINTER / YIP ROC / SEVERIN BELLS / BURNOUT BOYS / FUCK FUCK FUCK – en nog veel meer, check de 2020 poster in het event!

Op zondag 3 oktober  is het in 2021 als vanouds weer rock ’n roll voor de kleintjes tijdens Sniester Junior.

Een festivalticket is beide dagen geldig, kost slechts €30,- (inclusief kosten) Dagkaarten worden, mits nog beschikbaar, alleen verkocht op vrijdag en zaterdag aan de kassa van PAARD.

SNIESTER
Stadsfestival Sniester begon in 2013 als droomproject van een paar bevriende Haagse programmeurs met het doel om alleen acts met een onversneden rauwe energie die elke bezoeker hard in het gezicht/hart/de onderbuik raakt. Vandaag is Sniester is hét Haagse muziekfestival voor alles wat rockt, ongeacht genre.

LOCATIES
De podia vind je verspreid door de stad. Van PAARD en De Zwarte Ruiter tot koffietentjes, galleries, theateres, kelders en foyers. Sniester biedt een grootschalig programma op intieme locaties.

 

We werden overrompeld door de diversiteit. Zoveel te zien, zoveel te beleven. Sniester is een soort kermis voor muziekliefhebbers vol kleurtjes, lichtjes, geluiden plus veel eten en drinken. Het leven is goed op Sniester!

The Daily Indie