vrijdag 28 mei & zaterdag 29 mei

SNIESTER FESTIVAL 2021

SNIESTER DOOR NAAR 2021 – TICKET BLIJFT GELDIG

Hét Haagse muziekfestival voor alles wat rockt, schuurt & rammelt gaat door. Door naar Sniester 2021 wel te verstaan! Editie 2020 kan door corona-maatregelen niet plaatsvinden en dat is niet mis. Maar we nemen een flinke aanloop voor een weergaloze editie volgend jaar op 28 & 29 mei.

TICKETS?
Reeds gekochte tickets voor 2020 zijn volgend jaar gewoon geldig als toegangsbewijs. En al moet je niks (PAARD stuurt alle tickethouders een mail met de opties) – het is voor Sniester een geweldige steun in de rug èn blijk van waardering als jij je ticket houdt voor volgend jaar. De ins en outs zijn ook te lezen op sniester.nl.

alternatiefgothicpostpunkpunkrockFestival
Koop festival tickets
  • Popdistrict: Paard, Grote Markt en meer
  • 16:00
  • 16:00

We hopen jullie allemaal te zien op 28 & 29 mei 2021. Onder het genot van zo veel mogelijk acts uit de spookline-up die we deze zomer zo graag hadden willen zien:

THE TOY DOLLS (UK) / DOOL / SHOW ME THE BODY (USA) / BAMBARA (UK) / SPORTS TEAM (UK) / THE SWEET RELEASE OF DEATH / THE HOMESICK / SAINT AGNES (UK) / HEAVY LUNGS (UK) / GAFFA TAPE SANDY (UK) / LIFE (UK) / PARACETAMØL / 45ACIDBABIES / SPLINTER / YIP ROC / SEVERIN BELLS / BURNOUT BOYS / FUCK FUCK FUCK – en nog veel meer, check de 2020 poster in het event!

Op zondag 30 mei is het in 2021 als vanouds weer rock ’n roll voor de kleintjes tijdens Sniester Junior.

Een festivalticket is beide dagen geldig, kost slechts €30,- (inclusief kosten) Dagkaarten worden, mits nog beschikbaar, alleen verkocht op vrijdag 28 en zaterdag 29 mei aan de kassa van Paard.

SNIESTER
Stadsfestival Sniester begon in 2013 als droomproject van een paar bevriende Haagse programmeurs met het doel om alleen acts met een onversneden rauwe energie die elke bezoeker hard in het gezicht/hart/de onderbuik raakt. Vandaag is Sniester is hét Haagse muziekfestival voor alles wat rockt, ongeacht genre.

LOCATIES
De podia vind je verspreid door de stad. Van PAARD en De Zwarte Ruiter tot koffietentjes, galleries, theateres, kelders en foyers. Sniester biedt een grootschalig programma op intieme locaties.

 

We werden overrompeld door de diversiteit. Zoveel te zien, zoveel te beleven. Sniester is een soort kermis voor muziekliefhebbers vol kleurtjes, lichtjes, geluiden plus veel eten en drinken. Het leven is goed op Sniester!

The Daily Indie