vrijdag 24 mei 2019

SNIESTER 2019 – VRIJDAG

Paard en Grote Markt slaan hun handen weer ineen voor het Sniester Festival dat op 24, 25 en 26 mei plaatsvindt in het Popdisctrict van Den Haag. Met onder andere: MEROL, JOOST, WEVAL, JACCO GARDNER’S SOMNIUM, TIM KNOL & BLUE GRASS BOOGIEMEN en veel meer!

Je kunt op deze pagina dagtickets voor de vrijdag halen via de Ticketbutton aan de rechterkant van de pagina.
– Haal hier je Regular Poespartout voor het gehele weekend (Blind Cat Passepartouts zijn uitverkocht)
– Klik hier voor het Blokkenschema van vrijdag.
– Check hier alle overige belangrijke info rondom Sniester of ga naar www.sniester.nl

Van 24 t/m 26 mei 2019 beleeft Sniester zijn zesde editie in het Popdistrict van de Haagse binnenstad. Wat begon als een wild plan van een groepje bevriende Haagse programmeurs is inmiddels uitgegroeid tot een landelijk geliefd ontdekfestival aan het begin van de zomer. Vanaf dag 1 is het doel van Sniester om een podium te zijn voor één soort live act: artiesten met een ongrijpbare energie die hun publiek zo weten te raken dat er bij elke show iets bijzonders gebeurt. Dat kunnen gearriveerde namen zijn, maar ook onontdekte parels of opkomend talent. Als er maar iets bijzonders gebeurt.

Een festival zonder zelfopgelegde beperkingen en dwars door alle muzikale genres heen.

afrobeatcaribFranse fluistermuziekgaragerockhiphopkrautrock
Archief
  • Koop hier je vrijdagticket voor €17,50
  • Popdistrict: Paard, Grote Markt en meer
  • 16:00
  • 16:00

*incl € 2,50 servicekosten

De line-up voor vrijdag 24 mei:
Jacco Gardner’s Somnium / Weval (duo) / Binkbeats / Splendid / Blanck Mass / SONS / EUT / Portland / Karel / Tape Toy / Donna Blue / Drugdealer / Bad Nerves / Eckhardt & The House / Pig Frenzy / Temple Fang / Amy Root / Serge (SubSniester) / Antenna  (SubSniester) / KAUW / Tousch / The Yawpers / Bony Macaroni / Dr. Jordan Institute / Ava Nova / Ozma / Banana Savannah / Cordon Rouge / Blaas of Glory / TraffaMafia.

SNIESTER LOCATIES
De Poot, De Gekke Geit, Zetaextravaganza, September, De Zwarte Ruiter, The Grey Space, Humanity House, Paard (grote zaal en kleine zaal), Paardcafé, Rootz, Het Kantoor van Bleyenberg en Het Magazijn.

 SNIESTER JUNIOR
Traditiegetrouw is de zondag (26 mei 2019) het territorium van Sniester Junior: de gratis festivaldag voor kinderen waarop ze zoveel mogelijk dingen kunnen doen die normaal niet mogen. De dag dat kattenkwaad mag. Het programma van Sniester Junior wordt in de weken voorafgaand aan het festival bekendgemaakt.

BESTE HAAGSE INITIATIEF
In oktober 2018 sleepte Sniester tijdens de uitreiking van de Haagse Popprijzen de onderscheiding ‘Beste Haagse Initiatief’ in de wacht en behoorde daarmee samen met producer San Holo en band Niko tot de drie award-winnaars.

“Geweldige sfeer. Verwacht het onverwachte!”

PinguinRadio over Sniester