zaterdag 1 juni 2019

SLOW MAGIC

Bereid je voor op een show waarin niets is wat het lijkt. Op zaterdag 1 juni neemt Slow Magic je mee op een reis door een wereld die los staat van de realiteit en die de luisteraar onderdompelt in een kosmische zee van zwoele synths en golvende, dromerige beats. Met een combinatie van elektronische muziek en live percussie, ketent de mysterieuze producer het publiek vast in een buitenaards oerritme.

Koop tickets
  • € 16,00
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Er is weinig bekend over de man achter het animalistische masker, de identiteit van Slow Magic is even mysterieus als de door bass gedreven muziek die hij produceert. Zelf omschrijft het muzikale fantasiebeestje zich als jouw beste, denkbeeldige vriend. Liefhebbers van producers als Gold Panda Giraffage en XXYYXX zullen als zich tijdens deze avond als een vis in melodisch bewogen water voelen.

Armed with a multi-colored imaginary animal mask, Slow Magic takes to the stage like the untamed beast he represents. He pounds on the drums like he’s harnessing his primal instincts and delivers an infectious sound so sweet, it’s impossible not to love.

Kyle Eustice voor Bandwagon Magazine