vrijdag 31 mei 2019

SINGLEFEESTJE: 7 JAAR

GEFELICITEERD! Met ons! Al zeven jaar lang trekken we door ’t hele land met bakken vol singles en FEEST! Extra reden om eens flink uit te pakken met Singlefeestje in Den Haag!

Wij nemen bakken met duizenden CD-singles mee waar je met je beste vrienden in kan bladeren terwijl je zeemzoete herinneringen ophaalt. Van The Spice Girls tot de Jeugd van Tegenwoordig. Van Kendrick tot  Shania Twain. Van de nieuwste klappers tot de allerfijnste meezingers. Kies je favoriete single en geef hem af bij de DJ. Die draait hem dan… Lachen!

Zeven shows in zeven podia: de Hartstikke Jarig Tour van Singlefeestje! Kies. Geef. Dans!

WE TRAKTEREN MET 50 SPOTGOEDKOPE EARLY BIRD KAARTJES! OP = OP

00s90sDancepopSinglestop 4018+
Archief
  • Early Bird 5 | Presale 10
  • Kleine Zaal
  • 23:30
  • 23:30

*incl € 2,50 servicekosten

Ben jij jarig op zaterdag 1 juni?

Meld je in dit event met een feestelijke verjaardagsfoto, de eerste 10 krijgen het grootste verjaardagsfestijn, van ons, met ons!

Kies. Geef. Dans!

– Singlefeestje

 

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur