donderdag 17 december 2020

SLAGWERK DEN HAAG: AMERICAN INTERLUDES [VROEGE + LATE SHOW GEANNULEERD]

Wegens de ingevoerde lockdown mogen wij geen bezoekers ontvangen, maar we bieden wel de mogelijkheid aan om vanuit huis mee te kijken!
Livestream (slechts 5 euro!)

In American Interludes neemt Slagwerk Den Haag je mee naar hun roots: de hedendaags klassieke muziek. Deze avond klinken onvervalste klassiekers van de Amerikaanse muzikale grootheden Steve Reich, Philip Glass en John Cage. Van eigen bodem klinkt muziek van Anthony Fiumara, geïnspireerd op het werk van Philip Glass zoals ook te beluisteren zal zijn op SDH’s nieuwe te verschijnen album Glass Interludes.

 
avant gardeklassieke muzieklivestreamminimalpercussie
Archief
  • Livestream: 5
  • Grote zaal met zitplaatsen
  • 20:30
  • 20:45

PAARD x SLAGWERK DEN HAAG
Twee Haagse begrippen van formaat bundelen de muzikale krachten. Verwacht een reeks concerten van de top musici van het innovatieve Slagwerk Den Haag, custom made voor de Grote Zaal van PAARD. De avontuurlijke groep weet na ruim 40 jaar nog steeds relevant te blijven door samen te werken en co-creëren met toonaangevende choreografen, producers en andere spannende nieuwe makers uit diverse kunstdisciplines.

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds Podium Kunsten.

PAARD TV
Ervaar dit unieke optreden thuis vanaf de eerste rij! Vanuit meerdere hoeken wordt het concert geregistreerd en eenmalig live uitgezonden.

Veilig concertbezoek in PAARD
We willen zoveel mogelijk van het huidige programma op aangepaste wijze laten doorgaan. We doen dit op een zo veilig mogelijke manier en binnen de regelgeving van de overheid. Wij hopen dat iedereen samen met ons keihard zijn best blijft doen om de maatregelen binnen en buiten PAARD na te leven. Voor meer informatie klik hier.

‘...dazzling percussion group, similarly combined virtuosity and theatricality...’

Door New York Times.