SALESMEN

Rock van Haagse bodem

vrijdag 6 oktober 2023 8380

Deze show is onderdeel van de Haagse Popweek

Salesmen is een vierkoppige rockband die in 2020 zijn oorsprong in Den Haag heeft gevonden. Na de lange culturele stilte van de pandemie kon de band in 2022 het podium beklimmen. Dit deden ze meteen met een Benelux tour waar zij hun eerste single ‘One More, Please’ promootten.

archief
  • €13,00 *
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00
Nieuwsbrief

Live is Salesmen op zijn best. Met tomeloze energie slingert de band hun muzikale entertainment gecontroleerd en met doelbewuste boodschappen de zalen in. Met nummers zoals ‘Those Cheap Suckers’ en ‘Let’s Rob The Gods Blind’ steken ze de draak met het materialisme en de commerciële weelde van deze tijd. Salesmen wil een verschil maken en heeft daarom ook de visie en de gedrevenheid om iedereen voor zich te winnen. Dit doen ze door samen de mooiste zalen, steden en festivals te veroveren.

Eind oktober komt hun debuutalbum uit.

SUPPORT: DAYTIME LINGERIE

Vanaf het wervelende debuut van hun eerste single “Barcrush” heeft Daytime Lingerie hun intenties duidelijk gemaakt; grote, oprechte rockmuziek, die zich vertaalt naar epische liveshows. De jongens van Daytime Lingerie zijn snel bezig met het opbouwen van een leger fans in hun geboorteplaats Den Haag na een zomer vol shows. Ze dromen er al lang van om in PAARD op te treden, en zijn dolenthousiast om jullie een energieke set met keiharde, hook-heavy, rock-‘n-roll muziek te brengen. De broers en mede-frontmannen Aidan en Sean worden vergezeld door de duistere en mysterieuze Jurre op de bas en de tienerdrummer die ze uit zijn huis hebben ontvoerd; Cas.