vrijdag 11 mei 2018

RUBEN HEIN

Het is nog vroeg in het jaar, maar Ruben Hein heeft al verschillende hoogtepunten op zijn naam staan. Zo staat hij op 20 januari op het Noorderslag festival en is hij deelnemer bij het immens populaire programma ‘Wie Is De Mol’. Zijn muzikale ontwikkeling bracht hem langs een hoop verschillende genres, stijlen en grootheden. Deze weg bracht hem bij verschillende awards, veel geprezen albums en uitverkochte shows. Maar zijn nieuwste album brengt hem terug naar de basis, waar het eigenlijk om draait, zijn stem en de piano.

Archief

*incl € 2,50 servicekosten

“Bij het uitbrengen van mijn vorige plaat ‘Hopscotch’ het gevoel om niks te overhaasten. Eerst broeden op een bepaald geluid voordat ik het juiste gevoel heb om weer te schrijven.” En zo geschiedde, hij speelde mee op het album van de Engelse Fink en ging met die ervaring de bossen in om ‘Groundwork Rising’ te schrijven. Nu komt hij met Groundwork Rising naar het Paard.

Veelbelovend talent Marle Thomson gaat mee als support van Ruben Hein! Met optredens bij o.a. Amsterdam Fashion Week, Eurosonic/Noorderslag en DWDD is dit zeker iemand die je in de gaten moet houden (of je komt 11 mei lekker op tijd!). Volgens haarzelf maakt ze Souful Space Pop en met haar betoverende stem raakt en verrast ze je, keer op keer. Warm, edgy, kleurrijk en eigenzinnig, Marle Thomson neemt je mee in haar eigen universum van waarin ruimte en tijd samensmelten.