donderdag 23 november 2017

ROXEANNE HAZES

Al 10 jaar is Roxeanne Hazes bezig met optreden, een decennium waarbij ze met onder andere het steevast uitverkochte Holland zingt Hazes en andere shows heel Nederland en België verblijdt met de muziek van haar vader. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan.

Net bevestigd
Koop tickets
  • € 13,00
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

Excl. € 2,50 servicekosten*

Vanaf haar 14e schreef ze al nummers voor het album van haar broertje. En 2 jaar geleden begon ze voor zichzelf te schrijven. Je merkt al snel dat ze een eigen manier van schrijven heeft, wat dit vernieuwend maakt. “Ik merkte dat het begon te kriebelen. Dat ik behoefte kreeg aan een nieuwe creatieve uitlaatklep waarin ik mijn ideeën, gevoelens en creativiteit kwijt kan. Mijn vaders muziek is en blijft altijd de basis, en met mijn eigen muziek kan ik nu ook een andere kant laten zien.”

Eerder dit jaar kwam al het prachtige ‘Ballade van de Moord’ met Thijs Boontjes Dans- en Showorkest uit. Nog even vijf keer de Ziggodome vol Hazes fans plat spelen om vervolgens haar eigen single ‘Ik Was Toch Je Meisje’ uit te brengen, welke momenteel heel goed gaat op radio en streams. Haar debuut album verschijnt na de zomer en daar komt meteen een landelijke tour bij kijken.

OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.