ROXEANNE HAZES

donderdag 23 november 2017 2017

Al 10 jaar is Roxeanne Hazes bezig met optreden, een decennium waarbij ze met onder andere het steevast uitverkochte Holland zingt Hazes en andere shows heel Nederland en België verblijdt met de muziek van haar vader. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan.

Vanaf haar 14e schreef ze al nummers voor het album van haar broertje. En 2 jaar geleden begon ze voor zichzelf te schrijven. Je merkt al snel dat ze een eigen manier van schrijven heeft, wat dit vernieuwend maakt. “Ik merkte dat het begon te kriebelen. Dat ik behoefte kreeg aan een nieuwe creatieve uitlaatklep waarin ik mijn ideeën, gevoelens en creativiteit kwijt kan. Mijn vaders muziek is en blijft altijd de basis, en met mijn eigen muziek kan ik nu ook een andere kant laten zien.”

archief
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00
Nieuwsbrief

Eerder dit jaar kwam al het prachtige ‘Ballade van de Moord’ met Thijs Boontjes Dans- en Showorkest uit. Nog even vijf keer de Ziggodome vol Hazes fans plat spelen om vervolgens haar eigen single ‘Ik Was Toch Je Meisje’ uit te brengen, welke momenteel heel goed gaat op radio en streams. Haar debuut album verschijnt na de zomer en daar komt meteen een landelijke tour bij kijken, terwijl ze tegelijk tot de nieuwste huisband van De Wereld Draait Door is uitgekozen. We kunnen in ieder geval met zekerheid zeggen dat we nog veel van deze brunette gaan horen.

Lakshmi
Ze is een frêle, meisjesachtige verschijning. Maar vergis je niet: singer/songwriter LAKSHMI – voluit Lakshmi Swami Persaud – is een pittige jonge vrouw die weet wat ze wil. In haar muziek kun je een mix van poëtische teksten, donkere strijkers en heftige synths terug vinden. Denk aan een driehoeksverhouding tussen Lana Del Rey, Warhaus en Massive Attack.