zaterdag 9 november 2019

ROXEANNE HAZES

WIES

Tijdschema
19.30 uur | Deuren open
20.00 uur | WIES
21.00 uur | Roxeanne Hazes

Roxeanne brak door met haar Edison-bekroonde debuutalbum ‘In Mijn Bloed’. Sinds de release is het hard gegaan voor de zangeres. Zo werd ze verkozen tot huisband van De Wereld Draait Door, ontving ze een MTV Best Dutch Act nominatie en speelde ze met haar band shows door het hele land.  Inmiddels heeft ze haar eigen stem gevonden in een mix van glamoureuze elektropop, levenslied en R&B.

Klinkt als Teske, Lana del Rey, RobynhitsNederlands
Archief
  • € 19,00
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Het album ‘In Mijn Bloed’ werd ontvangen met enorme media-aandacht en miljoenen streams en views. ‘Ik Was Toch Je Meisje’ kwam in het voorjaar van 2017 uit en werd gelijk een groot succes met meer dan anderhalf miljoen streams en evenzoveel views op de spraakmakende videoclip. Radio 2 DJ Gerard Ekdom noemde het nummer een instant klassieker en het nummer werd er dan ook Top Song. Titeltrack ‘In Mijn Bloed’ ontving diezelfde eer. Ook op QMusic, Radio 1, 3FM, 100%NL, 538, Radio 2 België en MTV zijn de singles veelvuldig te horen en te zien.

Support: WIES
De kersverse Nederpop-act WIES is de winnaar van de Grote Prijs van Nederland 2019. De band heeft de perfecte driehoeksdynamiek van pop, electronica en het organische. Denk aan Ramses Shaffy meets alt-J of Spinvis meets The Black Keys. Ondanks dat de band pas amper een jaar bestaat, werd er al gespeeld in zalen als Melkweg, Paradiso en TivoliVredenburg en wonnen zij de Amsterdamse Popprijs 2018.

Hazes blijkt haar nieuwe visie te hebben verwerkt in een reeks stijlvolle nummers, wisselend tussen ingetogen fluisterliedjes en ritmische meezingers.

NRC