donderdag 30 juni 2022

ROWWEN HÉZE

Onderaan Beginne is weten waar je vandaan komt en een aansporing wellicht om je naar boven te werken. Meer nog dan een optimistische kreet is dit al 35 jaar het motto van Rowwen Hèze. Met opgestroopte mouwen, voeten op de grond en spuug in de handen, je een weg naar boven werken. Daarbij nooit hoog van de toren blazen. Telkens weer een publiek winnen, elk optreden een veldslag van genoegen. 30 juni 2022 staat Rowwen Heze bij ons in PAARD.

Klinkt als Peter Moeskroenlimburgsnederlandse folkmuziekpop muziek
Archief
  • € 27,50
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:30

*incl € 2,50 servicekosten

De Limburgse dialectband begon als een Engelstalig bandje uit Peel. Inmiddels zijn ze, dertig jaar verder, uitgegroeid tot één van de grotere acts in de Nederlandse popmuziek. De muziek heeft folk-invloeden zoals Tex-Mex en Polka en variërend tot aan gevoelige ballads. In 1992 kwam de echte doorbraak van de band door hun optredens op Pinkpop en de Amsterdam Uitmarkt. Sindsdien speelde Rowwen Hèze meerdere malen op Pinkpop, Lowlands, Parkpop en het Deense Roskilde.

PAARD50 // 21 t/m 30 oktober
PAARD bestaat in 2022 vijftig jaar en dat eren we met een spectaculaire feestweek in oktober: PAARD50. Tijdens PAARD50 vieren we van 21 oktober t/m 30 oktober het PAARD van toen, het PAARD van straks en vooral het PAARD van NU. 

Meer namen, programma en informatie volgt! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven en lees verder op www.paard.nl/50.

Wat meteen opvalt aan de nieuwe plaat van Rowwen Hèze, de Noord-Limburgse feestband die teksten schrijft waarover je wel móet nadenken

Nederlandse dagblad