ROOTSRIDERS (Bob Marley Tribute)

vrijdag 9 juni 2023 2023

Let op: De datum van deze show is veranderd naar 9 juni. Tickets van 12 mei blijven geldig.

Rootsriders, al jaren één van de bekendste Bob Marley tribute bands ter wereld, zet het iconische album Catch A Fire extra in de schijnwerpers. De band bewijst keer op keer waarom zij in de afgelopen 17 jaar zijn uitgegroeid tot “de beste Marley tribute band ter wereld.” volgens de BBC. Op 9 juni 2023 komt Rootsriders met hun Bob Marley Tribute naar PAARD

De band haalde begin 2022 de finale van het SBS6 programma ‘The Tribute, Battle of the Bands’. Als beloning stond de Rootsriders in een uitverkochte Ziggo Dome.

raggae tribute
archief
  • €25,50 *
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 20:00
Nieuwsbrief

1973 was het jaar van de internationale doorbraak van Bob Marley, de onbetwiste koning van de Reggae met het album Catch A Fire. Met z’n zwoele en opzwepende ritmes, z’n sociaal bewogen teksten en een boodschap van universele liefde groeide Bob Marley samen met z’n begeleidingsband The Wailers dat decennium uit tot één van de allergrootste smaakmakers van de muziekgeschiedenis. Veel te jong stierf hij in 1981, desalniettemin een zeer omvangrijk en indrukwekkend oeuvre achterlatend.

“ de beste Marley tribute band ter wereld. “

BBC Radio