donderdag 9 mei 2019

ROOTSRIDERS, TRIBUTE2BOBMARLEY

De, misschien wel beste, Bob Marley Tribute band van Europa Rootsriders keert terug naar het Paard. Dit keer om een ode te brengen aan het album ‘Legend’ dat in 2019 alweer 35 jaar bestaat. Het album kreeg toentertijd al vijf sterren van onder andere The Rolling Stone Album Guide en het is ondertussen wel gebleken dat de songs van de Reggae grootheid tijdloos zijn. Op dit album zijn onder meer ‘I Shot The Sherrif’, ‘Redemption Song’, ‘Jamming’ en ‘No Woman, No Cry’ te vinden.

 

Reggae
Archief

*incl € 2,50 servicekosten

Tijdens dit concert zal de band de nummers van het bestverkochte reggae-album aller tijden nogmaals de waardering geven die ze verdienen. Bezetting: Mo Ali (Sudan), Tamara Nivillac, Raquel Brown, Aldiner Laurent, Felitciano Burnett, Erno Klein, Derrick Eiflaar, Huey Buitendorp en Jesse Bonger.

"Rootsriders zorgt voor een verfrissende twist aan het reggaegenre, natuurlijk geïnspireerd door de enige echte Bob Marley."

1e Rang.nl

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur