woensdag 27 oktober 2021

ROOTSRIDERS, LIVING LEGEND: BOB MARLEY TRIBUTE

Corona informatie: Naast je reguliere toegangsticket heb je een coronatoegangsbewijs (QR-code) nodig die je in de CoronaCheckApp moet laten zien of je kunt een print maken via CoronaCheck.nl. Deze moet je in combinatie met je legitimatiebewijs kunnen laten zien. Kijk hier voor meer info. Let op: een los vaccinatie bewijs, het gele vaccinatieboekje of losse testuitslag geldt niet. Je moet echt een QR-code genereren in de CoronaCheckApp.

Een van de beste Bob Marley tribute bands van Europa en misschien zelfs de wereld komt weer terug naar PAARD. Rootsriders brengt de zwoele klanken en wereldberoemde songs van “the king of reggae music” wederom naar Den Haag.

Op 27 oktober word je meegenomen naar de hoogtijdagen van de living legend Marley en hoor je precies waarom zijn legacy nog springlevend is.

Reggae
Archief
  • € 25,00
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:30

*incl € 2,50 servicekosten

Legendarisch oeuvre
Ondanks dat Marley al 40 jaar dood is, is zijn muzikale en spirituele nalatenschap nog altijd merkbaar. Om maar een voorbeeld te noemen is Legend, het verzamelalbum dat een paar jaar na z’n dood werd uitgebracht (en uitgroeide tot 1 van de best verkochte albums allertijden) stond óók in 2020 in de VS bijvoorbeeld nog in de lijst van 20 best verkochte albums.

Rootsriders
De Nederlands/Caribische Rootsriders werd in 2006 opgericht om de muzikale legacy en positive vibrations van Marley te delen. Sinds 2006 hebben ze meerdere liedjes uitgebracht (Redemption Song, Three Little Birds, High Tide or Low Tide om er maar een paar te noemen) om zo veel mogelijk mensen te bereiken met de tijdloze muziek van Marley.

Wil je meer zien van Rootsriders? Check hun Facebook, Instagram en YouTube!

"Elk nummer met dezelfde pure passie en energie gespeeld en gezongen."

Door 3voor12.