zaterdag 2 december 2017

RONNIE FLEX & Deuxperience Band album tour

Support: Linde Schöne

De verschillen tussen de hiphop artiesten in Paard komend seizoen zijn zo groot als de bankrekening van Lil Kleine. Lees hier waarom.

Een van de meest gestreamde artiesten op Spotify, meer dan 250 miljoen views op YouTube, drie nummer 1-hits, diverse platina platen, twee hits in Duitsland en Oostenrijk, shows op Pinkpop en Lowlands, een uitverkochte tour én een eigen show in Ahoy: niemand kan meer om Ronnie Flex heen! Dit najaar tourt hij door Nederland samen met de Deuxperience Band om onder andere op te treden in het Paard op 2 december.

Archief
  • € 12,50
  • € 15,00
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Ronnie Flex is een man met een missie: de meest betekenisvolle muzikant van zijn generatie worden. Tijd om achterover te leunen en te genieten van zijn succes is er niet, want als muzikant blijft hij vernieuwen en groeien. Momenteel legt hij met producer Boaz van de Beatz de laatste hand aan zijn album, waarvan de singles ‘Energie’ en ‘Plek als dit’ inmiddels de dubbelplatina status hebben behaald. Ronnie heeft een groot gedeelte van dit album ook zelf geproduceerd.

Ook op het podium is zijn muzikale groei terug te zien. Samen met kunstenaarscollectief Deuxperience tourde hij dit jaar langs verschillende poppodia en trapte hij af op Noorderslag. Hier zien we een hele andere kant van Ronnie Flex, waarbij hij zich laat inspireren door zijn Caribische roots. Ondersteund door twee fantastische achtergrondzangeressen en zijn eigen instrument ‘autotune’ wordt rauwheid vervangen door dansbaarheid en is stilstaan geen optie. Of zoals hij zelf zegt in het NRC: “Uiteindelijk wil ik gewoon een salsa-zanger zijn. Ik wil dat iedereen al gaat dansen zodra ik het podium op kom”. Deze show is genomineerd voor een 3FM Award voor beste Live Act.

Linde Schöne
Op haar kamer in Nijmegen schrijft Linde liedjes. Ze gaan over haar leven; de liefde, drama maar ook geluk. Je kunt haar een singer-songwriter noemen, maar ze voldoet ook aan de kwalificaties van een rapper.
Op 12 september vorig jaar verscheen haar debuut EP ‘Liefde van de Vloer’ met de videoclip ‘Club Overleeft Wel’. Op deze EP staan producties van bekende namen uit de beat- en hiphopscene; Boeboe, Filosofische Stilte en Linde Schöne zelf. Op 27 oktober 2016 de videoclip van ‘Sorry Maar’ op het internet verschenen. Dit nummer viel in de primeur bij 3voor12. Haar bezwerende stem en haar realer-than-life teksten zorgen voor de rauwe sound van haar liedjes.

Het is overduidelijk dat Flex oprecht blij is met zijn succes en dat zorgt voor een uitermate aanstekelijke show.

OOR over zijn show op Lowlands

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 31 augustus

PAARD VAN STAL

met o.a. Canshaker Pi, Modern English en Mauskovic Dance Band...

Koop tickets
Als jij een optreden van Mauskovic Dance Band aan je voorbij kunt laten gaan zónder ook maar 1 x met je heupen te wiegen….dan ben je een ijskonijn en wil ik je niet kennen! Deze jongens uit Amsterdam brengen het zelfbenoemde genre ‘afro-caribbean spacedisco’ en dat is net zo onweerstaanbaar swingend als het klinkt. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur
OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.