zaterdag 24 april 2021

RONDÉ MIDDAG SHOW [NIEUWE DATUM]

In verband met Coronavirus maatregelen is deze show verplaatst naar de datum 24 april 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig en ticketkopers hebben als het goed is een mail ontvangen. Meer informatie over je tickets, tegoeden en verplaatsingen kun je hier vinden.

Sinds 2015 is Rondé niet weg te denken van de Nederlandse festivalweides. Single ‘Run’ werd, toen deze uitkwam, overal en ten alle tijden gedraaid en iedereen was fan. In 2017 verscheen het eerste album van Nederlands favoriete indiepopband en in 2019 was daar de tweede plaat die overwegend positief werd ontvangen. Op 24 april staat de band in de Grote Zaal.

Let op: dit is een middagshow van 17:30 tot 20:00

indieindiepopoprock
Koop tickets
  • € 22,50
  • € 22,50
  • Grote zaal met zitplaatsen
  • 17:30
  • 18:00

*incl € 2,50 servicekosten

De indiepopband heeft in de vijf jaar dat ze bestaat al menig podium afgebroken. Van de Popronde tot Noorderslag en van Concert At Sea tot Lowlands overal waar de band heeft gestaan ging het publiek helemaal los. Zangeres Rikki Borgelt heeft precies de juiste combinatie van sympathie en talent die een frontvrouw nodig heeft en de muziek die de band maakt is uitermate geschikt voor de massa’s. Verwacht een show waar iedereen met een glimlach zal vertrekken.

Rondé grossiert in hitgevoelige popsongs.

3voor12 op Lowlands