vrijdag 10 december 2021

RONDÉ (wordt verplaatst)

CORONAMELDING Update 26 november: Zoals jullie ongetwijfeld begrijpen, hebben de net aangekondigde maatregelen gevolgen voor ons programma per zondag 28 november 2021. Wij zijn hard bezig om voor elke show een passende oplossing te vinden. Dit gaat in overleg met de artiest, dus geef ons even de tijd. Ticketkopers ontvangen van ons mail zodra er duidelijkheid is. Je hoeft dus niet zelf contact met ons opnemen. Verder plaatsen we het nieuws ook op de website en in het facebook event.

We hopen dat we je na de lockdown weer mogen ontvangen! Tot die tijd, stay safe!

 

Sinds 2015 is RONDE niet weg te denken van de Nederlandse festivalweides. Single ‘Run’ werd, toen deze uitkwam, overal en ten alle tijden gedraaid en iedereen was fan van de band die ooit begon op de Herman Brood Academie. In 2017 verscheen het eerste album van Nederlands favoriete indiepopband en in 2019 was daar de tweede plaat.

indieindiepoppoprock
Koop tickets
  • € 22,50
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 19:30

*incl € 2,50 servicekosten

De indiepopband heeft in de vijf jaar dat ze bestaat al menig podium afgebroken. Van de Popronde tot Noorderslag en van Concert At Sea tot Lowlands overal waar de band heeft gestaan ging het publiek helemaal los. Zangeres Rikki Borgelt heeft precies de juiste combinatie van sympathie en talent die een frontvrouw nodig heeft en de muziek die de band maakt is uitermate geschikt voor de massa’s. Verwacht een show waar iedereen met een glimlach zal vertrekken.

In verband met Coronavirus maatregelen is deze show, van Ronde, verplaatst naar 10 december 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig en ticketkopers hebben een mail ontvangen. Geen mail ontvangen stuur dan een bericht naar [email protected] Meer informatie over je tickets, tegoeden en verplaatsingen kun je hier vinden.

Rondé grossiert in hitgevoelige popsongs.

3voor12 op Lowlands