vrijdag 19 juni 2020

ROLLERDISCO [uitgesteld]

Ticket €7,50 / Huur Skates €7,50

Helaas is dit evenement per direct uitgesteld. Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet en het RIVM zullen tot 1 september geen evenementen plaatsvinden in PAARD en Paardcafé. Op dit moment lijkt het er op dat we voor alle evenementen nieuwe data kunnen vinden. Gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

Er wordt hier achter de schermen hard gewerkt om bezoekers van zoveel mogelijk informatie te voorzien en zo mogelijk de evenementen te verplaatsen. PAARD houdt ticketkopers op de hoogte via de mail. Op de website en op onze socials houden we u op de hoogte van nieuws. Lees hier meer.

18+70s80sDiscofunkSoul
  • € 7,50
  • Grote Zaal
  • 20:00
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Let’s put the ROLL back in rock & roll! 
 
PAARD wordt voor één avond omgebouwd tot Rollerdisco Heaven. Wegens het grote succes van voorgaande keren, dit maal in beide zalen! Steel de blits, smeer je skates en kom op vrijdag 19 juni 2020 met een heel arsenaal aan soepele moves. Heb jij je outfitje al ready?
 

Van swingende soul tot 70’s disco en 80’s synthesizer knallers. Alles komt voorbij en reken maar van yes dat je met spierpijn naar huis rolt.

**Let op! Deze avond is op eigen risico. Neem bescherming (bijvoorbeeld knie- en polsbeschermers) mee of geef aan bij de verhuur dat je er graag bescherming bij wil hebben. Er is eventueel EHBO aanwezig, meld je hiervoor bij de security.**

KLINKT ALS: 
Kool & The Gang, Earth, Wind & Fire, The Pointer Sisters, The Four Tops, London Beat, Hall & Oates, The Jacksons, The Trammps, Human League, Devo, A-ha, Frankie Goes To Hollywood.

GET YOUR SKATES ON!
Zelf geen rollerskates? Geen probleem! Samen met Skate Fever NL zorgen wij dat er genoeg Rollerskates aanwezig zijn voor iedereen. Voor groot en klein, van maatje van 36 tot 50.  ⚡

De huurkosten van de rollerskates bedragen €7,50 – cash only – te betalen op de avond zelf.

HEB JIJ JE OUTFITJE READY?
Naast de juiste maat van je rollerskates is een lekker outfitje cruciaal. Dus trek dat lekkere oldskool pakje van je maar alvast uit de kast want we gaan weer helemaal terug naar de 80’s!

Let's put the ROLL back in rock & roll! 

PAARD