zaterdag 5 mei 2018

Rollerdisco

“They See Me Rolling, They Hatin'”

Na bijna een jaar stilte kunnen we op 5 mei ons ein-de-lijk weer in de bellybottoms hijsen en de rolschaatsen aan doen, want dan is het weer tijd om te rollen de meest dansbare muziek die de popgeschiedenis ons geschonken heeft. ROLLERDISCO!

18+
Archief
  • € 10,00
  • Grote Zaal
  • 20:00
  • 20:00
  • 02:00

*incl € 2,50 servicekosten

Van sexy soul tot 70’s disco en 80’s synthersizer knallers, álles komt voorbij en reken maar van yes dat je met spierpijn naar huis rolt.

Ennn het is vanaf NU al mogelijk om jouw rollers veilig te stellen! Voor €7,50 kan je de rollerskates huren. Geen zorgen, het maakt niet uit of je op grote of kleine voet leeft, want de maten lopen van 36 tot 50. Mail je naam en de gewenste maat naar [email protected], dan zorgen wij dat jouw paar op 5 mei klaar staat zodat je gelijk kan gaan shinen. 

En nog wat belangrijke info: bij de rollerverhuur kan je NIET pinnen. Zorg dus dat je genoeg cash bij je hebt (ook als je gereserveerd hebt).

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 31 augustus

PAARD VAN STAL

met o.a. Canshaker Pi, Modern English en Mauskovic Dance Band...

Koop tickets
Als jij een optreden van Mauskovic Dance Band aan je voorbij kunt laten gaan zónder ook maar 1 x met je heupen te wiegen….dan ben je een ijskonijn en wil ik je niet kennen! Deze jongens uit Amsterdam brengen het zelfbenoemde genre ‘afro-caribbean spacedisco’ en dat is net zo onweerstaanbaar swingend als het klinkt. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur