maandag 21 mei 2018

ROB DEKAY & STEPHANIE STRUIJK

Rob Dekay brengt met zijn eigenzinnige, soulvolle country-pop een verrassend nieuw geluid. Voor de nieuwe, Nederlandse film ‘ Weg Van Jou’ schreef hij de gelijknamige single, welke al snel hoog in de Nederlandse hitparade geslingerd werd.

Archief
  • € 11,00
  • € 11,00
  • € 13,50
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Eind 2016 kwam zijn eerste EP ‘Alles Gaat Voorbij’ uit via het bekende platenlabel ‘Top Notch’. Inmiddels heeft hij al een aardig stapeltje singles uitgebracht, waaronder ‘ Wist Ik Het’ en ‘Tikken Van De Tijd’. Op 21 mei komt hij samen met Stephanie Struijk naar onze Kleine Zaal.

Stephanie Struijk:
Singer-songwriter Stephanie Struijk (voorheen Stevie Ann) rolt 2018 in met een heel nieuw repertoire. Haar recent uitgebrachte single ‘Daar’ is al een heerlijke voorbode op het album wat later dit jaar verschijnt. De 21e kunnen we hier hopelijk al de eerste klanten van horen. Wij zijn in ieder geval heel benieuwd.

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een kado te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is een leuke crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur