RICHTER

Snoeihard

zaterdag 18 maart 2023 8380

Op 18 maart 2023 ontpopt het nieuwe techno-concept RICHTER zich in PAARD. De pompende beats, rumbles en reverse basses van up and coming artiesten als CYNTHIA SPIERING, STAN CHRIST en LENA zullen de vuisten een nacht lang doen pompen in de Grote Zaal. PAARD blijft deze nacht extra lang open en beukt door tot 6 uur in de ochtend. Tickets zijn nu verkrijgbaar.

18+
archief
  • Grote Zaal
  • 23:30
  • 23:30
Nieuwsbrief

RICHTER is een nieuwe samenwerking tussen Richter Events en PAARD. De clubnacht probeert een podium te geven aan de hardere, rauwere kant van de (inter)nationale techno-scene.

Line up:
Cynthia Spiering is een gevestigde naam in de techno scene, We konden haar zien schitteren op Rotterdamse Rave, Welcome to the Future, By the Creek en Verknipt.

De Hagenees Stan Christ is in 2022 doorgebroken en staat op alle grote techno events in Nederland die je kan bedenken. Hij staat bekend om zijn snelle en harde set.

We openen de avond met niemand minder dan Lena. Lena heeft met haar track “Dance, Cocaine, LSD, XTC” de harten gewonnen van de donkere en melodische rave liefhebbers. Warmdraaien zit er niet in, het wordt losgaan vanaf binnenkomst. Richter Events garandeert een onvergetelijke nacht met de beste elektronische muziek en een geweldige sfeer. Koop nu je kaarten en zorg dat je erbij bent voor een nacht om nooit te vergeten!