zaterdag 16 december 2017

RESERVOIR DOGS BAND

Een stomend hete liveshow vol bewerkte Tarantino songs! Stap in Quentin Tarantino’s wereld van spaghettiwesterns, maffioso’s en vampieren. De Nederlands/ Belgische 7-mans formatie Reservoir Dogs Band brengt de cult en de pulp van de beroemde en beruchte films naar het podium.
Niet alleen zijn Tarantino’s films doorspekt met satire, geweld en absurde wendingen, ook de muziek is altijd kenmerkend. Reservoir Dogs Band deinst er niet voor achteruit om de bekende klassiekers en minder bekende parels uit het oeuvre van de Amerikaanse filmmaker te halen en deze in een dampende show te verwerken!

Archief
  • € 9,50
  • € 12,00
  • € 14,50
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:30

*incl € 2,50 servicekosten

Quentin Tarantino zelf maakte van 1992 tot 1997 zowel Reservoir Dogs, Pulp Fiction, From Dusk Till Dawn en Jackie Brown. Daarna kwamen daar nog bekende klassiekers als Kill Bill, Inglorious Bastards, Django Unchained en Hateful Eight bij. Little Green Bag, Son Of A Preacher Man, Bang Bang, Misirlou, Stuck In The Middle With You en vele anderen zijn herschreven en herarrangeerd voor de ultieme Tarantino-ervaring. Voormalige avonden van The Reservoir Dogs Band verkochten steevast uit, dus haal snel je tickets!

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur