zaterdag 12 juni 2021

READY TO PLAY DAG 1 [LIVESTREAM Only]

PAARD TV presenteert aanstormend talent in samenwerking met Ready To Play. Op zaterdag 12 juni en zondag 13 juni worden de opnames online uitgezonden.

Over Ready To Play
Ready To Play is de ontmoetingsplaats voor jonge muzikanten. Hier ontmoet je andere muzikanten om mee in een band te spelen, samen optredens te regelen en om mee te jammen. Bij Ready To Play vergroot je je netwerk en kun je gebruik maken van al onze optreedmogelijkheden, muzieklessen en coaching en nog veel meer!

Op deze avonden zal een greep uit de stal van Ready To Play optredens verzorgen. Save de dates! Pak een hapje en een drankje en je kunt niet stil blijven zitten voor de buis.

Tijdschema volgt binnenkort…

Aanmelden voor deze livestream
Aanmelden voor de livestream kan tot 2 uur voor aanvang. Je ontvangt dan 1,5 uur voor de start de link naar de livestream per mail. Klik op de zwarte button rechts om je (gratis) aanmeld ticket te halen. Tijdens het aanmelden en tijdens de stream kan er gedoneerd worden.

blues rockpoprocksinger-songwriter
Archief
  • Gratis | wil je een reminder ontvangen met de link? Meld je dan aan!
  • Online livestream (vanuit PAARD)
  • 20:45
  • 21:00

PRORGRAMMA Zat 12-6
Uitzending 1e stream met 6 bands 21:00 – 23:30
Klik hier voor dag 2

– Minouk (songwriter)
Minouk is een jonge songwriter. Zij schrijft haar eigen muziek en vertelt daar over tijdens de uitzending.

– Inside_5
Inside_5 is ontstaan tijdens het muziekplan van het Segbroek College. Check de bijzondere meerstemmigheid van deze vocalisten.

– Norah (Songwriter)
Norah is een singer-songwriter en schrijft popliedjes. Haar muziek is geïnspireerd op Colbie Calliat, Catie turner, Taylor Swift.

– Haylid + special guest Julian de Kort
Haylid is een nieuwe band met blues-rock getinte nummers in de stijl van Beth Hart. De band neemt ook nog de zanger/songwriter Julian de Kort mee als special guest.

– M4tch
M4tch bestaat uit 4 jonge super enthousiaste meiden en ze hebben elkaar gevonden bij Ready To Play en zijn niet te stoppen.

– Reservoir
Reservoir staat garant voor een dosis stevige onvervalste rock.

Voor meer info kun je naar de website en check de events op:
www.facebook.com/Readytoplaymusic/events
r2p.nl