RAYMOND VAN HET GROENEWOUD in Amare

zondag 10 maart 2024 2024

Eén van de meest authentieke woordkunstenaars van de lage landen keert terug naar Den Haag. Meisjes, Je Veux de l’amour, Chachacha en Twee Meisjes. Het is slechts een greep uit het meer dan 45 jaar oeuvre van Raymond van het Groenewoud. PAARD en AMARE nodigen hem uit om 10 maart in Amare te spelen.

archief
  • Amare
  • 20:15
  • 20:15
Nieuwsbrief

Teloorgang, verdwijnen…. het zijn woorden die gebruikt kunnen worden om de liedjes van Raymond van het Groenewoud te kaderen voor een toevallige passant die de kans nog niet kreeg om het te beluisteren. Op de vierde single van het binnenkort te verschijnen nieuwe album van Raymond horen we de emotie in 4K. Het is een lied dat perfect bij je volgende roadtrip past. Weliswaar een roadtrip met een voiture die een maximum snelheid haalt van 70km/u, bestuurd door een chauffeur met de ambitie om zoveel mogelijk mooie landschappen te doorkruisen. Eindbestemming niet gekend.

“ Via mail en in gesprekken viel me op hoe oprecht blij m’n vader was met zijn speelse arbeid. Het lijkt me een uitstekende startpositie om een plaat uit te brengen. “

Jasper van het Groenewoud, zoon en manager van Raymond van het Groenewoud schreef ons een aanbevelingsbrief, in eigen worden ”Geheel Onbevooroordeeld Perstekstschrijver”