vrijdag 23 oktober 2020

RAW ROETS X GIANSKI

We gaan ons best doen om zoveel mogelijk van het huidige programma op aangepaste wijze laten doorgaan. Dit betekent wel dat we met elke artiest opnieuw rond de tafel moeten over de nieuwe situatie. Zodra er duidelijkheid is, ontvangen ticketkopers mail over wat het definitieve plan wordt voor het concert of event. Van de tickethouders vragen we om wat geduld. We doen ons uiterste best om iedereen zo snel mogelijk van informatie te voorzien, maar het kan even duren voordat dingen duidelijk zijn.

Van meeslepend tot rauw, de stem van rapper en zanger Raw Roets is één van de uniekste in de moderne Nederlandse muziek. Op 23 oktober is deze Rotterdam-based rapper met Gianski te vinden in PAARD. Gianski is een bijzondere verschijning, waarvan zijn sound het beste te beschrijven is als André Hazes meets Frank Ocean. Invloeden van het levenslied komen samen met neo-soul. Raw Roets & Gianski nemen samen ze het podium over in de Grote Zaal.

hiphopRap
Koop tickets
  • € 15,00
  • € 15,00
  • Grote zaal met zitplaatsen
  • 19:30
  • 20:30

*incl € 2,50 servicekosten

Raw Roets
Roets is een rasartiest die moeiteloos afwisselt tussen twee uitersten; de rauwere Roets en de zachtere Cyrano. In zijn muziek zoekt hij openlijk naar zichzelf en reflecteert hij op zijn (soms) grijze omgeving terwijl hij kleurrijk droomt. De unieke sound van Raw Roets wordt gekenmerkt door eerlijke en meeslepende teksten op muzikale en ruimtelijke producties.

Gianksi
Gianni Arifi, bekend als de Amsterdamse artiest Gianski, is een bijzondere verschijning. De singer-songwriter en producer, met Joegoslavische roots, heeft een sound die het best is te omschrijven als André Hazes meets Frank Ocean. Zijn openhartige muziek met invloeden uit het levenslied, neo-soul, R&B en pop, laat je ontroeren, dansen, lachen en van je stoel glijden.

Veilig concertbezoek in PAARD
We willen zoveel mogelijk van het huidige programma op aangepaste wijze laten doorgaan. We doen dit op een zo veilig mogelijke manier en binnen de regelgeving van de overheid. Voor dit concert betekent het dat er maximaal 30 personen aanwezig kunnen zijn, die het PAARD kunnen bezoeken. Uiteraard blijven onze reeds ingezette (strenge) 1.5m-maatregelen van kracht en zijn mondkapjes verplicht in het pand (behalve op de zitplaats). Ook geldt er een aantal nieuwe regels: De horeca is gesloten en er mag geen drank of eten genuttigd worden. Wij hopen dat iedereen samen met ons keihard zijn best blijft doen om de maatregelen binnen en buiten PAARD na te leven. Voor meer informatie klik hier.

Zijn EP 'Dromen in kleur' kan zomaar zijn doorbraak betekenen. Zijn sound is namelijk met geen andere Nederlandse artiest te vergelijken. Dat zit vooral in zijn stemgebruik en de intensiteit waarmee hij rapt en zingt

Rajko Disseldorp, Het Parool