QUEEN’S PLEASURE [Uitverkocht]

zondag 17 december 2023 2023

Queen’s Pleasure is het gelukkigst op het podium, waar de 4 bandleden kunnen samensmelten tot één onstuitbaar organisme. De vier rasmuzikanten vonden elkaar tijdens de puberjaren en groeiden al snel uit tot elkaars gekozen familie. Gewapend met enkel hun muzikale instincten en een blind vertrouwen in elkaar ontstaat er tijdens hun liveshows altijd iets wat moeilijk in woorden te omvatten is. De energie is een onuitputbare grondstof en je zou naar elk afzonderlijk bandlid zo een hele show kunnen kijken.

Let op; (ver)koop tickets enkel via Ticketswap. Via andere wegen zijn helaas oplichters actief. De ticketswappagina voor deze show vind je hier.

Voor liefhebbers van Fontaines D.C., The Who, The Smiths, Blur
archief
  • Café
  • 20:00
  • 20:30
Nieuwsbrief

Voor debuutalbum ‘Words To Live By, Suits To Die In’ doken ze de studio in, in Saffron Walden (VK) met producer Edd Hartwell. Voor de opvolger ‘Shy Bairns Get Nowt’ zochten ze de isolatie op. In een winter op Vlieland namen ze met Excelsior legende Frans Hagenaars de hele plaat in 9 dagen op. Alles live op de band, no nonsense, met een minimum aan overdubs en versieringen. Wat overblijft is een band die meer dan ooit in hun kracht staat. Samen staan ze sterk, het gelukkigst wanneer ze als een eenheid muziek aan het maken zijn.

Support: Captain Scarlet 

Captain Scarlet is vernoemd naar het televisieprogramma uit 1967 van Gerry Anderson als een ode aan de vintage looks en sounds waar alle bandleden van houden. De band is opgericht in Den Haag door Bas Boudewijn (Inside Electron), Pleun Stork en Yaniv de Jong (MOYO). Met deze passie nam Captain Scarlet begin 2022 hun eerste muziek op met producer Tijmen van Wageningen. Het gebruik van vintage apparatuur hielp Captain Scarlet om hun melancholische indierock om te zetten in unieke nummers met de juiste emotie en felheid. Als je naar Captain Scarlet luistert, hoor je al snel dat ze goed hebben geluisterd naar artiesten als David Bowie, The Last Shadow Puppets en Jeff Buckley terwijl ze liedjes schreven over hun eigen ervaringen.