QUEEN’S PLEASURE

woensdag 3 november 2021 2021

Op 3 november 2021 ontdek je één van dé Nederlandse upcoming britrockbands uit Amsterdam: Queen’s Pleasure. Gedreven door een compromisloos verlangen naar liefde klinkt het viertal als een eigentijdse mix van bands als Fontaines D.C., The Who en Blur. Met de power van de Ramones en de melancholie van The Smiths komt er een eigenzinnige ‘Wall of Sound’ op je af, precies wat je mag verwachten van een club post-pubers.

garage post-punk rock
archief
  • Paardcafé
  • 20:00
  • 20:30
Nieuwsbrief

Queen’s Pleasure is voor hun nieuwe werk de studio ingedoken en werkt voor de opnames samen met producer Edd Hartwell (o.a. The Kooks, Jeff Beck) in Saffron Walden (UK) en Wisseloord Studios. De langverwachte plaat staat gepland voor het einde van de zomer.

Alison’s Fall

Zware, vunzige klanken vormen de basis van Alison’s Fall. Als een ‘force of nature’, dreigend en onheilspellend veranderen de gitaarriffs in een explosie aan geluid. De ‘walk like a badass’ mentaliteit vormt de onderlaag, een contrast met het onbereikbare en mysterieuze van de vocalen. De sexiness van Rock ’n Roll maar dan in het spijkerjasje van Alison’s Fall. De roots van Alison’s Fall beginnen bij broer en zus Pepijn en Floortje van der Kooy. Samen met Martin Brummelkamp en multi-instrumentalist Djamilo Both is de band compleet.

“ "What a time and what a feeling, craving more direction and meaning" “

Queen’s Pleasure