donderdag 31 januari 2019

PUSSY RIOT

Unique piece of performance art
Onze favoriete Russische rebellen brengen een gloednieuw muziektheaterproject naar PAARD: Riot Days. Maria Alyokhina, oprichtend lid van de Russische politieke punkrockband Pussy Riot, geeft met de voorstelling een inkijkje in haar verhaal van protest, politie, de gevangenis in Moskou en politiek activisme. Het verhaal, gebracht in een indrukwekkende mix van quotes en poëtische statements, wordt ondersteund door live sax, drums en electronica en performers vol charisma.

Archief
  • € 22,50
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:30

*incl € 2,50 servicekosten

Met koortsige monologen ondersteund door echte beelden en hectische noise-punk brengt Riot Days ons terug naar 2012 terwijl Alyokhina en Pussy Riot het altaar van de kathedraal van Christus de Verlosser in Moskou beklimt voor een guerrilla-actie, protesterend tegen de steun van de orthodoxe kerk aan Poetin tijdens zijn verkiezingscampagne.  Het is gebaseerd op Alyokhina’s nieuwe boek, ook Riot Days genoemd, dat de gebeurtenissen in de aanloop naar haar opsluiting opnieuw vertelt.

Pussy Riot Theatre is of course humorous as well as menacing and totally defiant

Loud & Quiet

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een kado te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is een leuke crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur