woensdag 25 mei 2022

PROJAZZ: GREYHEADS

De Rotterdamse band GreyHeads is terug! Met hun nieuwste werk, het album Transition die op vrijdag 3 december uitkomt, slaat de band een nieuwe route in. Voor deze plaat lieten de GreyHeads zich inspireren door Yussef Dayes en Tom Misch. Drummer Nello: “En dan met name vanwege de sound die ze gebruiken is voor ons boeiend. De esthetiek, de essentie die zij terugbrengen: dat is wat ons deed bewegen – wat ons inspireerde.”  Op zondag 5 december staat GreyHeads in PAARD!

Dit is in samenwerking met ProJazz

Klinkt als DragonfruitfunkhiphopJazzSoul
Koop tickets
  • € 17,50
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:30

*incl € 2,50 servicekosten

GreyHeads is een relatief jonge band, maar klinkt als een gelauwerde fusionband uit de vroege jaren zeventig. Moeiteloos mixt het vijftal funk, rock, soul, jazz en hiphop. Over alles heen hangt een authentieke zwoele seventies fusion-sfeer. Maar stilstaan doet de band niet, er zijn telkens nieuwe muzikale invloeden merkbaar. Met hun nieuwe plaat onder de arm zijn ze klaar om festivals en zalen opnieuw plat te spelen.

In verband met Corona maatregelen is deze show verplaatst van 5 december 2021 naar deze datum. Reeds gekochte tickets blijven geldig en ticketkopers hebben een mail ontvangen. Heb je geen mail ontvangen stuur dan een mail naar [email protected] Meer informatie over je tickets, tegoeden en verplaatsingen kun je hier vinden. 

 

Het blijkt dat de band al lang en breed op North Sea Jazz gespeeld heeft, en ook in VPRO’s onvolprezen Vrije Geluiden. 'Conservatoriumgasten' inderdaad, en waarschijnlijk behoren ze tot de meest muzikaal onderlegde muzikanten van de avond.

3voor12