zondag 20 januari 2019

POWERSOLO

Let op dit Paard op Hol concert vindt plaats in het Paardcafé
(Prinsegracht 10, Den Haag)

Powersolo is een Deens trio die hun liefde voor garage, punk en blues als geen ander weten over te brengen. Met hun eclectische mix verdienen ze al ver buiten de grenzen hun sporen en op 20 januari komen ze naar het Paardcafé.

 

BluesgaragepunkWe Are Public
Archief
  • € 7,50
  • Paard op Hol: Paardcafe
  • 20:30
  • 21:00

*incl € 2,50 servicekosten

Leider van de band, Kim Kix herken je misschien uit een eerder leven als bassist bij o.a Jon Spencer maar nu is het dus de beurt aan Powersolo om de wereld te veroveren. Één gitaar, één kick drum en één microfoon,. “Less is more” is de kracht achter deze Denen en daarmee komen ze dus, inclusief nieuwe LP ‘BO-PEEP’ naar het Haagsche.

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een kado te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is een leuke crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur