vrijdag 15 april 2022

POSTMODERN JUKEBOX

Hét pop-jazzfenomeen maakt zijn terugkeer naar liveoptredens met een viering van de nieuwe Roaring 20s die door de VS, Canada, het VK en Europa reizen en PAARD komt ook aan bod!

Op 15 april 2022 brengt het muzikale collectief Postmodern Jukebox hun bijzonder vrolijke show vol moderne popnummers in een jaren ’20 jasje naar PAARD met hun grote heropeningstour! Muziekstijlen zoals ragtime, jazz, country, motown en doo wop komen allemaal aan bod. Je kunt het ook wel ‘popmuziek in een tijdmachine’ noemen!

Met de Grand Reopening Tour komt Postmodern Jukebox terug na een tijd waarin livemuziek nauwelijks kon. Dus tijd dat we allemaal weer gaan genieten van de grootste hits van de moderne muziek in de klassieke stijlen van vervlogen tijdperken.

Jazzmoderne pop
Koop tickets
  • € 29,50
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox is terug voor seizoen 3 met een ongelofelijke cover van No Doubt’s ‘’Don’t speak’’, met Haley Reinhart, uitgebracht op donderdag 16 september. Fans zullen zich Haley herinneren van ‘’Creep’’, dat meer dan 150 miljoen keer is gestreamd op alle platforms. Meer recentelijk is de cover van ‘’Habits’’ viraal gegaan op TikTok, wat leidde tot een toename van 1,831% in Spotify-streams. Bovendien is de cover van het Friends-themalied één van Postmodern Jukebox grote successen waarmee tickets worden verkocht, naast ‘’Wannebe’’ van Spice Girls, dat nog nooit eerder is gebruikt om een live PMJ-tour te promoten.

Tijdens de pandemie is de betrokkenheid voor Postmodern Jukebox enorm gestegen. Sinds maart bijna 1,5 miljoen volgers op socials, wat in totaal een gezonde boost van 20% betekent. Dankzij de TikTok-viraliteit is ‘’Habits’’ de populairste video geworden naast ‘’Creep’’ – een instant-klassieker voor oude en nieuwe PMJ-fans. ‘’All About The Bass’’, ‘’Closer’’ en ‘’Seven Nation Army’’ ronden de Top 5 van meest populaire video’s van dit moment af en helpen bij het creëren van nieuwe wegen naar touren door dagelijks fans te winnen.

VIP-pakketen

Voor het Postmodern Jukebox heb je ook de kans om een VIP pakket aan te schaffen voor exclusieve meet & greets of een gesigneerde poster van de leden van de band! Dit zijn de pakketen:

Postmodern Jukebox – Meet & Greet pakket:

  • Exclusieve meet & greet met leden van Postmodern Jukebox
  • Persoonlijke foto met leden van Postmodern Jukebox
  • Collectible tour poster; gesigneerd door leden van Postmodern Jukebox
  • Officiële meet & greet (met backstage ticket)

Postmodern Jukebox – VIP Tour pakket:

  • Collectible tour poster; gesigneerd door leden van Postmodern Jukebox
  • Officiële VIP ticket