zaterdag 29 juni 2019

POPTRASH

Hou je ervan om de hele nacht te dansen op de lekkerste tracks uit de 80’s, 90’s,00’s en 10’s? Poptrash is een bonte verzamelplek waar indie, Electronic, dance, Hiphop en alles met een lekker randje wat maar dansbaar is samenkomt. Je kunt een avond verwachten waar de meest uiteenlopende vibes voorbijkomen, altijd dansbaar en met een randje!

Hits van toen worden door Poptrash Soundsystem moeiteloos gecombineerd met de knallers van nu. Als Poptrash je eenmaal in haar muzikale greep heeft wil je het nooit meer weg, bereid je voor op een eclectische trip waar je voeten niet stil van kunnen blijven staan!

dubstepeclecticelectroelectronicHip Hop-indierock18+
Archief
  • Pre sale 3 | Deur 6
  • Kleine Zaal
  • 23:00
  • 23:00

*incl € 2,50 servicekosten

Poptrash
Met shows in o.a. Amsterdam, Rotterdam, Delft, Dordrecht en na Festivals als Down the Rabbit Hole, Lowlands, Dance Valley en vele andere plekken strijkt het Alternatieve dansfestijn nu ook neer in Den Haag. Het doel? Samen met jullie los gaan op de beste mix van Indie, Pop, Hiphop en meer.

Als je Poptrash nog niet kent kan je denken aan dat moment dat je helemaal uit je dak ging in de 24-uurs tent op Lowlands in dezelfde vibe als het Vuige Veld op Down The Rabit Hole. Als het tof is word het gedraaid, genre maakt niet uit, als het maar een randje heeft, of het Indie, Pop, Hiphop, Electro, EDM, Dubstep of wat anders is.

Poptrash organisator Sick Boy deelde oa het podium met Soulwax, Justice, Mstrkrft, Goose, Bloody Beetroots en Steve Aoki, met wie hij ook in het verleden een Single uitbracht.

Poptrash Soundsystem
Poptrash Soundsystem aka hét geheime wapen van Poptrash. Met hun voorliefde voor alles wat dansbaar is draaien zij de meest uiteenlopende sets. Als residents van Poptrash en een rijk verleden aan optredens in binnen- en buitenland hebben zij hun sporen ruimschoots verdiend. Check Poptrash op Spotify voor lekker diverse playlists : poptrashholland

▶ Tribute track die Poptrash Soundsystem maakte voor Keith Flint

 

 

"Met Steve Aoki heb ik ook een single uitgebracht voor zijn Grammy genomineerde album. Skrillex brak dat jaar door en ging er toen helaas met die Grammy vandoor!"

Sick Boy (organisator Poptrash), interview 3voor12.

Lees het hele artikel hier.