POPRONDE: Livestream

woensdag 28 april 2021 2021

Op woensdag 28 april kun je vanuit je huiskamer genieten van een livestream vanuit PAARD met maar liefst zes Popronde acts! En dan hebben we niet één, maar twee PAARD-zalen gereserveerd voor de tofste bands en acts!

Dus zet je biertjes maar alvast koud en je snacks alvast op tafel, want het word een groots online feest met muziek vanuit alle hoeken qua genres! Deze avond kan je genieten van muziek van Zoë Low, XIO, VULVA, HALCYON, KLAPLONG en KUZKO.

archief
  • Online livestream (vanuit PAARD)
  • 20:45
  • 21:00
Nieuwsbrief

Popronde is een landelijk reizend festival dat normaal gesproken elk najaar in de periode van september tot en met november plaatsvindt in een 40-tal steden door het hele land.

Van metal tot hiphop, van singer-songwriters tot drum ’n bass, van rock tot blues, bijna elk genre is vertegenwoordigd. Doorgaans worden er jaarlijks +- 140 bands uit de circa 1300 aanmeldingen geselecteerd. De Popronde is een showcasefestival en bevat zeker geen wedstrijdelement!

Maar natuurlijk dit jaar doen we het even een beetje anders. Maar desalniettemin gaat het een groots online feest en wie weet ontdek je je nieuwe favoriete artiest/band, een kans die je niet wil missen!

Houd de Facebook  en website van Popronde Den Haag in de gaten voor meer info.

Zoë Low, in haar nieuwe huis heeft ze een aantal nummers opgenomen die gaan over haar leven, haar (mislukte) relaties en hoe nu verder. Haar inspiratie haalt ze vaak uit de film Pulp Fiction, de regisseur Tom Ford en wat er gebeurt in de stad tijdens een avond drinken.

XIO, zijn muziek brengt een dansbare mix van stijlen met in de basis R&B en Pop. Op het podium staat hij samen met zijn band waarvan je niets anders dan catchy hooks en harde beats kunt verwachten.

VULVA, een duo uit Rotterdam die met hun luide en rauwe combo van bas, drums, wat geschreeuw en gegil je aan het denken en bewegen zetten.

HALCYON is het project van Sergio Roberts, geboren uit een idyllische baai met sneeuwwit zand en een azuurblauwe zee op het zonovergoten Caribische eiland Antigua. Zijn muziek is een mix van melancholische elektronische indie R&B met een knipoog naar de jaren 80 synthpop.

KLAPLONG, vijf jonge hyenas van Beverwijk met harde garage punk en berichte live optredens vol met energie.

KUZKO, het Rotterdamse synth-pop duo KUZKO kan niet wachten om je mee te nemen op een epische reis door hun speelse indie-nummers. Het duo vertelt hun verhalen over middelbare schooldrama en cliché-liefdesavonturen door middel van 80’s synth hooks en pakkende vocale melodieën.