maandag 4 juni 2018

POKEY LAFARGE

Meschiya Lake (solo)

Als Pokey en zijn bandleden het podium betreden, waan je je zomaar in de jaren twintig en dertig. Niet in de laatste plaats door de verschijning van de zanger, die al net zo strak in pak zit als zijn haar in het vet, waardoor je wordt meegenomen naar St Louis in de tijden van vóór de Tweede Wereldoorlog. De nieuwe Bill Monroe, fluisterde men zelfs, maar de Amerikaanse artiest heeft inmiddels een flinke eigen naam opgebouwd dat dergelijke vergelijkingen onnodig zijn. Met zijn doorleefde stem heeft hij Paard al  eerder ingepakt en we kunnen het een ieder aanraden om weer in de tijdmachine van Pokey te stappen. Zo ook Plato Mania, die al eerder schreef dat het “een hele sensatie” is om dit live te zien. Gegarandeerd met een big smile de deur uit!

 

 

Archief
  • € 19,00
  • € 24,00
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Stil blijven staan tijdens een optreden van Pokey LaFarge is namelijk bijna onmogelijk. De band speelt het dak eraf met ragtime, swing, en andere oer rock ’n roll. Vergeet de soul, bluegrass en country niet. Zelfs de tearjerkers hebben een zodanig aanstekelijk ritme dat de bezoeker meteen aan het dansen slaat. In mei 2017 verscheen zijn laatste album ‘Manic Revelations’ en op 4 juni komt de King of Midwestern swing naar Paard!

Support: Meschiya Lake
De charismatische en rijkelijk van tatoeages voorziene zangeres Meschiya Lake laat de jaren dertig New Orleans jazz en dixieland herleven. Of het nu op een podium, in een straathoek of in een café is, Meschiya neemt haar luisteraar mee naar het vroege New Orleans. En dit optreden wordt extra bijzonder. Meschiya zal zichzelf op de gitaar begeleiden met singer-songwriter/country-achtig materiaal. Met haar karakteristieke stem wordt het ongetwijfeld prachtig en weet ze de boel vast flink op te warmen voor de show van Pokey LaFarge begint!

It’s genuinely hard not to like Pokey LaFarge.

Bluesmagazine

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur