woensdag 2 oktober 2019

PLANET

Australische gaze-pop formatie PLANET is het hoogtepunt van 4 muzikanten die al jaren schrijven, spelen en produceren. Het wierp zijn vruchten af, want het heeft zich gevormd tot een wel gewaardeerde pop sound met catchy hooks, spacende gitaren en grooves a la Stone Roses.

Koop tickets
  • € 7,50
  • Paardcafé
  • 20:30
  • 21:00

*incl € 2,50 servicekosten

Met debuut single Disaster Caster wisten de mannen al snel hoge ogen te schoren in hun thuisland en daar buiten. Inmiddels zijn ze druk bezig met hun tweede studio album welke dit jaar nog uitkomt. En dat verdient natuurlijk een tour, waarbij PLANET ook langs het Paardcafé komt. Yes!

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur