zaterdag 9 november 2019

PINK PROJECT PRESENTS THE 25TH PINK FLOYD ANNIVERSARY SHOW

Pink Project presents the Pink Floyd Anniversary show! Pink Project is als Pink Floyd tribute band opgericht in 1994 en was daarmee een van de eerste tributes in Europa. 2019 bestaat Pink Project 25 jaar en dat wordt gevierd met de “Pink Floyd Anniversary show”.  Na een succesvolle premiere op 11 mei 2019 in een stampvol AHOY zal Pink Project deze show in het seizoen 2019/2020 in de diverse theaters en diverse poppodia in binnen en buitenland uitvoeren. Het beloofd een waar spektakel te worden waarbij ook de persoonlijke favoriete Pink Floyd nummers van Pink Project zullen passeren. 9 november in PAARD!

Kosten noch moeite worden gespaard om het publiek te verrassen met een geweldige setlist een prachtige quadrafonische sound, een spectaculaire lichtshow, indrukwekkende visuals en inflatables.

art rockprogressieve rockpsychedelische rockrock
Koop tickets
  • € 30,50
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Pink Project is in 1994 opgericht en heeft in de loop der jaren bewezen het gehele Pink Floyd oeuvre tot in de perfectie uit te kunnen voeren. Mede daardoor worden zij door kenners en criticasters wereldwijd gezien als één van de beste tribute bands. Met hun shows in theaters, poptempels waaronder Paard en in een uitverkocht Ahoy, wisten zij het publiek steeds weer te overtuigen met gepassioneerde uitvoeringen van de mooiste Pink Floyd songs. Pink Project heeft in haar 25 jarig bestaan een eigen identiteit opgebouwd en daarmee aangetoond meer te zijn dan een Pink Floyd cover/tribute band. Hierdoor heeft de band, naast de reguliere Pink Floyd liefhebbers, inmiddels ook een forse eigen fanbase opgebouwd.

Wat een fantastisch optreden. Tot tranen toe geroerd. Coverband is echt een understatement. Het is Pink Floyd 2.0

Fans na de uitverkochte show in Ahoy Rotterdam

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur