woensdag 30 oktober 2019

PATRICIA VAN HAASTRECHT

Oak and the Bee

Van schitteren in musicals tot een eigen clubtour door Nederland. Patricia van Haastrecht doet het. Bekend van Mamma Mia en andere producties stond de goedlachse blondine al op de planken, maar deze ambitieuze zangeres wilde meer. Ze schreef zich in voor The Voice Of Holland. Bij haar ‘blind audition’ zong ze zo’n gloedvolle versie van Rise Up (Andra Day) dat ze alle coaches omver blies. Met Waylon als coach aan haar zijde behaalde de musicalster de tweede plek in de finale. In september 2019 zette de geboren Amsterdammer haar handtekening onder een platencontract. Haar eerste single Thunder betekent een clubtour. De tour Whatever staat 30 oktober in het PAARD.

Archief
  • € 16,00
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Na het afronden van haar opleiding in Kopenhagen geeft Patricia haar eerste solo concert.  Hier laat ze haar veelzijdigheid zien en horen, van musical tot klassiek en van pop classics van Queen tot Celine Dion & Barbra Streisand naar het door haar zelf geschreven stuk ‘I’m here’. Patricia deed in 2018 mee aan The Voice Of Holland. Haar blind audition-nummer ‘Rise Up’ is inmiddels bijna 3 miljoen keer bekeken op You Tube en was trending in november.

Support: Oak and the Bee
Oak and the Bee
is een muzikaal duo van eigen bodem. Wat begon als een leuk project, is nu uitgegroeid tot de band Oak and the Bee. Met hun intieme show neemt de band je mee in hun eigen versies van de nummers waar zij van houden.