donderdag 20 juni 2019

Paardcafé: Venhill

Inside Electron

VENHILL neemt je mee op een meedogenloze trip naar de 90’s met een shot van de harde realiteit van nu!

AlternativepsychedelicpunkrockGratis
Archief
  • Paardcafé
  • 19:30
  • 20:00
  • 23:30

Jaro’s manische vocals gaan van demonische sounds uit de toekomst tot echoënde engelenzang en nemen je mee naar een wereld van krankzinnigheid.

Psychedelische vibes worden afgestraft met rauwe refreinen gemaakt om keihard mee te schreeuwen. Met hun Psych(o)Punk heeft VENHILL onder andere gespeeld in Paradiso, een uitverkocht Gebr.

De Nobel, Werfpop en de Popronde 2018. De psycho-liefdesbaby van Soundgarden en Ty Segall ragt, spuugt, duwt en trekt alle kanten op zonder focus te verliezen.

Support: Inside Electron
Inside Electron is een energieke band uit Den Haag, bestaande uit vier gasten die van ieder optreden een bijzondere rockshow proberen te maken. De formatie straalt in hun eigen werk gebaseerd op inspiratiebronnen als U2, Editors, Pearl Jam en Nothing But Thieves. Met strakke ritmes, innoverende gitaren en een zanger die het publiek altijd mee krijgt in zijn enthousiasme voor de muziek, speelt Inside Electron iedere zaal plat.

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een kado te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is een leuke crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur