vrijdag 31 mei 2019

Paardcafé: Uit Het Gareel at The Crave Festival

Voor de derde editie van Uit Het Gareel is een bijzondere samenwerking aangegaan met The Crave. Op 31 mei slaan de twee Haagse partijen de handen in een en nemen gezamenlijk de binnenstad over! Zo doet Uit Het Gareel kunstexpo’s op locaties als The Grey Space, Bleyenberg, Zéta en ook het Paardcafé! The Crave is verantwoordelijk voor het muzikale programma.

Tip: deze avond is er ook een – gratis toegankelijk – buiten podium op de Grote Markt, de officiële Opening Show van The Crave Festival 2019!

 

DanceDiscoelektronicaexpohouse18+
Archief
  • Gratis entree
  • Paardcafé
  • 23:30
  • 23:30

*incl € 2,50 servicekosten

UIT HET GAREEL

Uit het Gareel is een festival op verschillende plekken in de binnenstad waar Haagse kunstenaars en artiesten een podium krijgen om zichzelf te laten zien en horen. Het event is geïnspireerd op ‘First Thursdays’ in Kaapstad. Elke eerste donderdag van de maand openen daar alle galeries, winkels en uitgaansgelegenheden de deuren om bezoekers kennis te laten maken met de kunst en muziek die Kaapstad te bieden heeft. Het is dé uitgaansavond van Kaapstad.

Den Haag verdient ook een plek waar Haagse kunst en muziek samenkomt en dus is daar Uit Het Gareel. Het festival is opgezet met het idee om onze eigen Haagse artiesten en kunstenaars een plek te geven. Het is niet alleen de springplank voor opkomend talent maar ook een event waar bekende Haagse koppen hun kunsten laten zien.

Expositie door: 
– Irene van Aarle
– Charlotte Apers
– Bo Simon

Muziek door: 
– Sunny Sjoerd
– Warme Daan

Kunstroute:
Er wordt een speciale kunstroute georganiseerd, gepresenteerd door David Schoch (eigenaar PIP). Van 21:00-00:00 neemt hij je mee naar de verschillende locaties om te vertellen over de exposities, startend in The Grey Space. Meedoen is gratis!

Uit Het Gareel, a festival that bridges the gap between art & music.

– Frederique de Zeeuw (Founder Uit Het Gareel)