donderdag 30 mei 2019

Paardcafé: The Stream + PANDA NOIR

Verwacht op het nieuwe album weer theatrale, virtuoze en orkestrale composities in de stijl pop/rock met een klassieke touch.

AlternativerockGratis
Archief
  • Paardcafé
  • 19:30
  • 20:00
  • 23:30

Paradiso, NPO Radio 1, Parijs, Altersonic, 3voor12, zomaar een greep uit de plekken waar The Streamhet podium betrad. En reeds sinds 2010 brengen frontman Jan Stroomer en zijn band bijzondere platen uit; vorig jaar verscheen Sweet Sally, Sad Departure, een ambitieus meesterwerk in de traditie van de rockopera’s uit de 70’s.

Na een succesvolle album release en meerdere theateroptredens met het materiaal van hun vierde album, gaat The Stream nu weer volledig terug naar de kern. Het pluche van het theater wordt even verruild voor de rauwe rand van de poppodia. Met veel energie en overgave blaast The Stream elke zaal omver. Dankzij ijzersterk samenspel en zichtbaar plezier van deze zeer ervaren band krijgt het publiek een muzikaal schouwspel voorgeschoteld om je vingers bij af te likken!

Tijdens deze Sweet Sally Tour wordt The Stream bijgestaan door Panda Noir als support. Deze indie pop/rock band bracht onlangs hun eerste single uit en stoomt nu klaar voor een zomer vol festivals en poppodia.

The Stream staat al jaren garant voor verrassende en veelzijdige concerten. Hun album release in 2018 werd, dankzij de uiteenlopende programmering, door 3voor12 betiteld tot een heus festival. Naar Paardcafé nemen zij ook nog de dames van de Haagse band Lichtzee voor je mee en daarmee belooft ook deze avond een veelzijdige, festival-achtige sfeer te krijgen.