donderdag 30 mei 2019

Paardcafé: The Stream + PANDA NOIR

Verwacht op het nieuwe album weer theatrale, virtuoze en orkestrale composities in de stijl pop/rock met een klassieke touch.

AlternativerockGratis
gratis
  • Paardcafé
  • 19:30
  • 20:00
  • 23:30

Paradiso, NPO Radio 1, Parijs, Altersonic, 3voor12, zomaar een greep uit de plekken waar The Stream het podium betrad. En reeds sinds 2010 brengen frontman Jan Stroomer en zijn band bijzondere platen uit; dit jaar verscheen Sweet Sally, Sad Departure. Eerst in een digitale versie en in april lanceerde The Stream het fysieke vinylexemplaar in Scheltema Leiden.

Vaste prik en het handelsmerk van de Leidse band. De single Today werd reeds vooruitgestuurd en kan rekenen op louter positieve reacties van pers en publiek. Evenals de eerdere albums Tracks (2009), Full House (2012) en Art Nouveau (2014). In 2015 lanceerde The Stream iedere maand een single onder de projectnaam MMXV. Daarna toerde de band twee jaar door Nederland met het theaterconcept Past Perfect, een levende videoclip van 15 songs.

Neem het rauwe van the Black Keys, het stoere van de Arctic Monkeys en de heldere sound van Echosmith en gooi het in de mixer! Trek je meest sexy pak aan, pak je gitaar en dans als je schoonmoeder in de moshpit bij Nirvana. Alstublieft: PANDA NOIR