Paardcafé: Skapiche?!

donderdag 23 mei 2024 2024

Stap in de wereld van Skapiche?! en laat je meevoeren op een muzikale rollercoaster vol energie, passie en onvergetelijke optredens. Deze dynamische skaband is de belichaming van feest, en ze weten precies hoe ze een zaal op zijn kop moeten zetten! Dit doen ze met eigen versie van SKA, compleet met aanstekelijke melodieën, rockende riffs, knallende polka en opzwepende shouting. Maar het is vooral hun onuitputtelijke live-energie die hen onderscheidt van de rest.

Vanaf het moment dat Skapiche?! het podium betreedt, wordt het publiek meegezogen in een onvergetelijke muzikale reis. De 8 bandleden zetten een show neer die je doet dansen, springen en meezingen, zonder ook maar een moment rust te gunnen. De chemie tussen hen spat van het podium af en creëert een onweerstaanbare positieve vibe in de zaal.

Met hun charismatische frontvrouw, die het publiek als geen ander weet te bespelen, weet Skapiche?! elke toeschouwer te betrekken bij hun optreden. Of je nu een doorgewinterde skafan bent of nieuw in het genre, deze band weet iedereen te enthousiasmeren en te laten genieten van de muziek.

Waar wacht je nog op? Trek je dansschoenen aan en oordeel zelf!

Tot snel?! Skapiche?!

Baby Belushi Vernoemd naar de vrouw die John Belushi z’n fatale speedball gaf. Rauwe punk met een ska, folk injectie.Dansbaar en recht op je bek!Baby Belushi bestaat uit (ex) leden van Scotch The Band, De Plaag, Laguz,Gijsjaradijsja en Capital S.Samen met Geert Teekens als producer (BlueFish, Switch Bones en de Gijsjaradijsja band) brengt BabyBelushi begin 2024 hun eerste EP uit.

punk rock ska
archief
  • Café
  • 20:00
  • 20:00
Nieuwsbrief