Paardcafé: Rocket Fuel Release Party!

Thrashy metal riffs, 90ties punkrock energy en stampende metal grooves

vrijdag 22 december 2023

Rocket Fuel werd in 2018 opgericht en bestaat uit vier mannen die kerosine door de aderen hebben lopen! De band met roots in rockstad Den Haag besloot dat thrashy metal riffs, 90ties punkrock energy en stampende metal grooves lang vergeten beste vrienden zijn en dat hoor en voel je terug!

 

metal metalcore punkrock
gratis
  • Café
  • 20:00
  • 20:30
Nieuwsbrief

Wat kun je nog meer verwachten bij Rocket Fuel? Raketbrandstof. Bijna letterlijk. En ze steken het aan wanneer het publiek wordt meegenomen in de opzwepende beats en wordt uitgelokt om mee te stuiteren.

Beïnvloed door bands als Rise Against, Strung Out,  Bullet for my Valentine, Killswitch Engage, Disturbed & Pantera maakt Rocket Fuel er een kundige mix van met ‘n dikke sound als resultaat!

Support: Classic You. Energiek Punkrockband uit Beverwijk. Deze mannen hebben behoorlijk wat ervaring in de scene en bewijzen met hun release ‘Empty World’ dat het nu echt tijd is om jou hoofd op en neer te laten gaan!

Salvage is een hardcore-/metalcore band met 5 leden uit Leiden en bestaan sinds 2019. De band combineert stijlen uit het bredere spectrum van metal en hardcore stijlen waarbij ook post-hardcore bespeurd kan worden.Salvage maakt zowel melodieuze, subtiele met breakdowns verweven muziek en brengt dat overtuigend over bij hun liveoptredens, waardoor ze al beschikken over een vaste scharefans.

Paardcafé: Rocket Fuel Release Party!

vrijdag 22 december 2023

gratis