donderdag 26 maart 2020

Paardcafe Presents: Dakota + Mo Bedick [GEANNULEERD]

Dit evenement is in verband met de coronamaatregelen helaas geannuleerd.

dreampoppoprock
Archief
  • Paardcafé
  • 20:30
  • 20:30
  • 23:30

Ken je dat gevoel? Dat gevoel van achterover te leunen op de bank, je ogen dicht te doen en weg te dromen naar dromerige en wazige muziek? 

Dakota doet precies dat.

Dakota’s nieuwe project met de titel “Leda” combineert psychedelische gitaarriffs met indiepop-roots, die samenkomen in een netjes verpakte 6-track EP.
Maar laat je niet misleiden door deze lo fi charme, de live show van deze vierkoppige band brengt je naar de rand van je stoel.

Ze combineren California feel naadloos met Garage Rock en Dream Pop. Kijk uit naar Dakota terwijl ze zich een weg banen in de underground popscene.

Vanaf het moment dat Mo Bedick begon, gepropt oma’s garage broeierig in de raamloze hitte, spliff in de hand, is een heen en weer Liam Gallagher-achtige scherts aanwezig waarin staat dat ze de beste band ooit zullen zijn. Hun ‘arrogantie’ wordt overschaduwd door hun onmiskenbare bewondering voor hun muzikale helden, om een ​​paar Splashh, DIIV (uit New York), Homeshake te noemen en niet te vergeten Elton John. Gesprekken die niet over muziek gaan, zijn van korte duur in deze cirkel.