Paardcafé: Paard in de Bek

vrijdag 14 juni 2024 2024

“Een muzikale comedy avond!”
Ja ja u raad het al: Dit gegeven paard moet je niet in de bek kijken! Een avondvullend entertainment in het gezelligste cafe van de hofstad!
Stel je voor: biertje in de hand, muziekje op de achtergrond en lachen om grappen en verhalen waar jij zelf de voorzet voor hebt gegeven. Daarna na dansen en na praten tot diep in de nacht, met de komieken die je net hebt zien optreden. Leuke avond toch?
Onder de noemer “Paard in de Bek” willen wij comedy avonden organiseren in het Paardcafe in Den Haag. Nederland heeft een breed spectrum aan artiesten die binnen deze discipline actief zijn. Waar mensen vaak denken aan uitsluitend stand-up comedy op een comedy avond, waarbij meerdere komieken vaak een korte set spelen en begeleid worden door een presentator, is er in onze ogen meer mogelijk binnen deze theatrale discipline. Veel komieken maken gebruik van muziek, improvisatie, spoken word of publieks interactie. Ons doel is om die veelzijdigheid van comedy artiesten te kunnen belichten en zo gevarieerde comedy avonden te maken.
Pak 10 minuten de spotlight! Meedoen? Mail een kort filmpje van jezelf naar [email protected]!
LINE UP:
Meeuw Roovers is comedian, theatermaker en improvisatie-acteur. Hij studeerde af aan de Koningstheateracademie in ’s-Hertogenbosch en won het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival met zijn sketch-duo Roovers & van Leeuwen. Nu staat hij als stand-upcomedian op het podium en ook als MC is Roovers een graag geziene gast tijdens line-up shows en theaters door het hele land. Een kwetsbare comedian met een absurde blik en een neurotisch hoofd. Maar altijd even geestig.

comedy stand up comedy
archief
  • Café
  • 20:00
  • 21:00
Nieuwsbrief