Paardcafé: Meavy Album release

80s geïnspireerde altpop voor gevoelige zielen

donderdag 30 november 2023 8380

‘80s geïnspireerde altpop voor gevoelige zielen’ Meavy is het soloproject van de in Amsterdam/Den Haag gevestigde songwriter en multi-instrumentalist Moos de Walle.

singer-songwriter
archief
  • Café
  • 20:00
  • 20:00
Nieuwsbrief

Meavy gaat over het terugbrengen van de gevoeligheid voor de samenleving. Als introverte kunstfiguur omarmt zijn muziek kwetsbaarheid en kwetsbaarheid.

Tijdens zijn studie aan de Herman Brood Academie besloot hij zijn songwriting in de praktijk te brengen. Afkomstig uit een familie bestaande uit acteurs, schilders en schrijvers, kwam Moos al op jonge leeftijd in aanraking met de kunst en deed veel inspiratie op toen hij opgroeide in deze multi-artistieke omgeving. Naast zijn Meavy-werk studeert Moos momenteel aan het Conservatorium van Amsterdam, componeert hij muziek voor theater en reclame en speelt hij als sessiemuzikant voor Lien A en DIFFER.

Support:

De naam Sam Vano ken je waarschijnlijk nog niet. Dat is begrijpelijk, want hij komt pas net de hoek om lopen. Als Sam van Ommen ken je hem misschien wel, voorheen bij Sam & Julia, nu als gitarist bij Tim Knol. Maar dit jaar verscheen zijn eerste werk als solo-artiest, de EP solitaire, waarin we voor het eerst de eerlijkste en meest ongefilterde versie van Sam horen. En deze versie lijkt aan te slaan; na een uitverkochte release show, speelde hij een aantal shows in Engeland als voorprogramma voor Victoria Canal, nam hij een sessie op met The Influences en is hij alweer druk bezig met de volgende plaat, die in het najaar van 2024 zal verschijnen