zondag 22 maart 2020

Paardcafé: Hallo Venray + support [UITGESTELD]

Helaas is dit evenement per direct uitgesteld. Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet en het RIVM zullen tot 31 maart geen evenementen plaatsvinden in PAARD en Paardcafé. Op dit moment lijkt het er op dat we voor alle evenementen nieuwe data kunnen vinden. Gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

Er wordt hier achter de schermen hard gewerkt om bezoekers van zoveel mogelijk informatie te voorzien en zo mogelijk de evenementen te verplaatsen. Paard houdt ticketkopers op de hoogte via de mail. Op de website en op onze socials houden we u op de hoogte van nieuws.
Lees hier meer.

Op dit moment staat de telefoon roodgloeiend en stromen de mailtjes binnen. We vragen uw begrip en niet te bellen naar Paard omdat we momenteel niet iedereen van een antwoord kunnen voorzien.

————————-

alternative rockrock
  • Pre-sale €17,50 | Door €20
  • Paardcafé
  • 19:00
  • 19:30

*incl € 2,50 servicekosten

Hallo Venray, wie kent ze niet? In 1992 gaven ze een legendarisch optreden op Pinkpop waarbij Henk Koorn in netkousen op zijn pogo stick rond danste. In 2017 bestonden ze alweer 30 jaar en kwam hun dertiende album ‘Where is the funky party?’ uit. In maart 2020 doet Hallo Venray wat try-outs om nieuw werk uit te proberen en dat doen ze ook in Paardcafé! Maar ze gaan ongetwijfeld ook hun klassiekers spelen.